CARSNEWS
AUTONEWS

Διάσημα ζευγάρια που βρήκαν τον έρωτα μετά τα 50 – «Έχω την ησυχία και την ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα»

Ποιος είπε ότι ο έρωτας δεν μπορεί να σου «χτυπήσει» την πόρτα μετά τα 50; Με αφορμή το πρόσφατο εξώφυλλο του Ρίτσαρντ Γκιρ με τη σύζυγό του, Αλεχάντρα Σίλβα, στο περιοδικό «Vanity Fair» της Ισπανίας, συγκεντρώσαμε διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που βρήκαν την αληθινή αγάπη μετά τα 50.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Παντρεύτηκα μια πανέμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, έχει αφοσιωθεί στο να βοηθάει τους άλλους, διασκεδαστική, υπομονετική, γνωρίζει πώς να συγχωρεί και καταπληκτική στη μαγειρική φτιάχνοντας τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο», είχε πει ο διάσημος ηθοποιός, Ρίτσαρντ Γκιρ, για την 41χρονη Ισπανίδα σύζυγό του, δίνοντας σε πολλούς ελπίδα πως ο έρωτας μπορεί να συμβεί στη ζωή και μετά τα 50.

Ρίτσαρντ Γκιρ και Αλεχάντρα Σίλβα

O Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν 69 ετών όταν παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αλεχάντρα Σίλβα. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2018 έπειτα από 4 χρόνια σχέσης. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Σίντι Κρόφορντ από το 1991 μέχρι το 1995 και την Κάρεϊ Λόουελ από το 2002 μέχρι το 2016.

Τον Μάιο του 2020, η Ισπανίδα Αλεχάντρα Σλιβα, η οποία είναι σήμερα 41 ετών, είχε γράψει για τον Ρίτσαρντ Γκρι με αφορμή την επέτειο του γάμου τους: «Σήμερα είναι η μέρα που παντρεύτηκα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ, ξέρω ότι ακούγεται κλισέ αλλά είναι αλήθεια! Βγαίνει από την καρδιά μου, είμαι τόσο περήφανη που είμαι μαζί σου, που μοιράζομαι αυτή τη ζωή μαζί σου, που είμαι η μητέρα των παιδιών μας, που είμαι φίλη σου, που είμαι η Σύζυγός σου! Με κάνεις τόσο ευτυχισμένη! Είσαι η αγάπη της ζωής μου».

Οι δυο τους ζουν σε ένα ράντσο έξω από τη Νέα Υόρκη και έχουν αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο τους. «Βρήκα την ησυχία και την ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα», είχε πει ο Ρίτσαρντ Γκιρ στο περιοδικό «HOLA!» για τον γάμο του με την Σίλβα, την οποία είχε εντοπίσει πρώτη φορά στην πρεμιέρα της ταινίας «Time Out of Mind» στη Μαδρίτη, το 2015.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει έναν ακόμη γιο, τον Χόμερ, με την πρώην σύζυγό του, Κάρεϊ Λόουελ, ενώ η Σίλβα έχει και αυτή έναν ακόμη γιο, τον Άλμπερτ, με τον πρώην σύζυγό της, Γκόβιντ Φρίντλαντ.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Η 54χρονη Τζένιφερ Λόπεζ και ο 51χρονος Μπεν Άφλεκ ήταν μαζί στην αρχή της δεκαετίας του 2000 και αποτελούσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια τoυ Χόλιγουντ. Ήταν μαζί από το 2001, αρραβωνιάστηκαν έναν χρόνο αργότερα και το 2004 ανακοίνωσαν πως χωρίζουν.

«Ήταν τόσο οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας. Όταν ακυρώσαμε εκείνο το γάμο, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα» έχει δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια. Ωστόσο, το 2021 αναζωπύρωσαν τη σχέση τους και το 2022 παντρεύτηκαν.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ, που είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο «Gigli» αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2002, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της τραγουδίστριας «This Is Me…Then», αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, λίγες ημέρες πριν το γάμο τους. Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις τους, ο λόγος ήταν πως δεν άντεξαν τη συνεχή πίεση των ΜΜΕ της εποχής που τους ακολουθούσαν παντού και αυτά ήταν που δημιούργησαν προβλήματα στη σχέση τους.

«Ξαναβρέθηκα με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα» σημείωσε η Τζένιφερ Λόπεζ για τον αγαπημένο της, Μπεν Άφλεκ.

Κιάνου Ριβς και Αλεξάντρα Γκραντ

O 59χρονος Kιάνου Ριβς και η 54χρονη Αλεξάντρα Γκραντ απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και όλα δείχνουν πως ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009 σε ένα dinner party. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί το 2019 στο ετήσιο «Lacma LACMA Art + Film Gala».

Η Γκραντ είναι καλλιτέχνις και γνωρίστηκε με τον διάσημο ηθοποιό μέσα από την συνεργασία τους για τα βιβλία του Κιάνου Ριβς «Ode to Happiness», όπου εκείνη δημιούργησε το εικαστικό υλικό.

Κιάνου Ριβς Αλεξάντρα Γκραντ

Ο Κιάνου Ριβς σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή. Σε μια σπάνια αναφορά στην αγαπημένη του, ο διάσημος ηθoποιός αποκάλυψε στο περιοδικό People πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσε ευτυχισμένος. «Πριν από μερικές μέρες με τη γλυκιά μου. Ήμασταν στο κρεβάτι. Είχαμε αυτήν τη σύνδεση. Χαμογελούσαμε και γελάγαμε και χαχανίζαμε. Νιώθαμε υπέροχα. Ήταν πολύ ωραίο να είμαστε μαζί».

Tζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν

Κανείς δεν περίμενε πως ο «αώνιος εργένης» του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, θα έπαιρνε την απόφαση να παντρευτεί. Όλα άλλαξαν στη ζωή του όταν γνώρισε την Αμάλ Αλαμουντίν, δικηγόρο διεθνούς δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον Απρίλιο του 2013 μέσω ενός κοινού φίλου. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την ημέρα που συνάντησε για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του. «Ένας κοινός μας φίλος είπε, έρχομαι μπορώ να φέρω μία φίλη μου; Και είπα, Φυσικά. Ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Γνώρισα αυτή τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου και την οποία θα παντρευτείς», είχε πει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 με κουμπάρο τον Γουόλτερ Βελτρόνι, πρώην δήμαρχο της Ρώμης σε στενό φιλικό κύκλο. Ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα εκείνης της χρονιάς. Το ευτυχισμένο ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα τον Ιούνιο του 2017.

Tζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν

Χάρισον Φορντ και Καλίστα Φλοκχαρτ

Ηταν 68 ετών όταν ο Χάρισον Φόρντ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Καλίστα Φλοκχαρτ, το 2010. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον διάσημο ηθοποιό και ο πρώτος για την επίσης ηθοποιό, Καλίστα Φλοκχαρτ, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Άλι ΜακΜπίλ», όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο από το 1997 έως το 2002.

Είναι γονείς του υιοθετημένου Λίαμ, 23 χρονών σήμερα. O Χάρισον Φορντ έχει τέσσερα ακόμη παιδιά από τους προηγούμενους γάμους. Δύο από τον πρώτο του γάμο με την Μέρι Μάρκαρτ με την οποία χώρισε το 1979 και δύο από τον δεύτερο, με την σεναριογράφο, Μελίσα Μάθισον από την οποία χώρισε το 2001.

Κιάνου Ριβς Αλεξάντρα Γκραντ

«Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη σύζυγό μου, Καλίστα Φλόκχαρτ, η οποία με στηρίζει όταν χρειάζομαι υποστήριξη. Και χρειάζομαι πολλή υποστήριξη» δήλωσε ο Χάρισον Φορντ για την αγαπημένη του, όταν έλαβε τιμητικό βραβείο για το σύνολο της καριέρας του στα «Critics Choice Awards 2024».

Related Articles

Με 33 συμμετοχές το 30ο Ράλι Σπριντ Γραίκα

cars

Ο (πρώην) CEO της Mercedes-AMG αναλαμβάνει την Aston Martin!

cars

Προσωρινά ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες μετά την κατάθεση εγγύησης ύψους ενός εκατ. ευρώ

cars

Τέσσερα πανίσχυρα γερμανικά οικογενειακά μάχονται για την επικράτηση!

cars

Η Toyota παρουσιάζει την Corolla Cross στην Ταϋλάνδη.

cars

Kia Rio facelift. Μικρό, με τεχνολογίες “μεγάλου”!

cars

Άκυρο τελικά το Skoda Fabia Combi.

cars

Kymco AK 550 Premium – Mοναδική πρόταση

cars

Τους 150.000 έχουν φτάσει οι ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία

Bury