CARSNEWS
AUTONEWS

Η αυλαία πέφτει για το Volkswagen e-Golf.

Το e-Golf λανσαρίστηκε από την Volkswagen το 2014 ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, μαζικής παραγωγής με έναν ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων και αυτονομία της τάξης των 190 χιλιομέτρων. Αργότερα, αναβαθμίστηκε με ισχυρότερο κινητήριο σύνολο και μεγαλύτερη μπαταρία και ενώ δεν “περπάτησε” ιδιαίτερα στην χώρα μας, κατέγραψε μία επιτυχημένη εμπορική πορεία με τις πωλήσεις τους στην εξαετία που κυκλοφορεί στην αγορά να ξεπερνούν τις 145.000 κατά μερικές εκατοντάδες. Η παραγωγή του όμως έφτασε στο τέλος της ώστε να ανοίξει δρόμο για το ID.3.

Αρχικά, το e-Golf κατασκευαζόταν αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Volkswagen στο Wolfsburg αλλά όταν έπρεπε να αυξηθεί η παραγωγή για να καλυφθεί η ζήτηση, η γερμανική εταιρία στράφηκε στην μονάδα της στην Δρέσδη. Τώρα, το τελευταίο e-Golf κύλισε τις ρόδες του στην γραμμή παραγωγής και το εργοστάσιο θα παραμείνει κλειστό για 3 εβδομάδες όσο προετοιμάζεται για να υποδεχθεί το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen, το ID.3.

Το τέλος του e-Golf είναι επίσης η αρχή της τελευταίων προετοιμασιών για το ID.3. Σε μερικές εβδομάδες, θα ανοίξουμε το επόμενο κεφάλαιο για το “Διάφανο Εργοστάσιο”.”

Δήλωσε ο επικεφαλής του εργοστασίου, Danny Auerswald, και το οποίο “Διάφανο Εργοστάσιο” πήρε αυτό το όνομα χάρη στην κατά κύριο λόγο γυάλινη πρόσοψη του, όπως οφείλουμε να σημειώσουμε. Ένα σύγχρονο εργοστάσιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2001 με το VW Phaeton, συμμετείχε στην παραγωγή της Bentley Flying Spur και του e-Golf και τώρα, θα αναλάβει το πολύ σημαντικό για το μέλλον της VW, ID.3.

The post Η αυλαία πέφτει για το Volkswagen e-Golf. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δοκιμές στην καρδιά των Αυστριακών Άλπεων για τη νέα BMW Σειρά 5

cars

Πώς συγκρίνεται η θηριώδης G63 AMG με το Audi RS3 και ένα Leon Cupra R;

cars

Διέρρευσε το νέο Ford EcoSport Active.

cars

Αυτοκίνητα: Τα ηλεκτρονικά καύσιμα θα εκπέμπουν πέντε φορές πάνω CO2 από τα ηλεκτρικά

cars

Το νέο Hyundai i20 θέλει να σοκάρει ολόκληρη την κατηγορία!

cars

Η αναβίωση του MR2 “δεν αποτελεί προτεραιότητα” για την Toyota.

cars

Mazda CX-5. Ανανεώθηκε

cars

Groupe Renault. Αναδιοργανώνεται

cars

Η Fiat προσπαθεί να κάνει το Centoventi πραγματικότητα!

cars