CARSNEWS
AUTONEWS

Η Porsche 911 Turbo S ελαφραίνει και ομορφαίνει με νέα, επίσημα πακέτα!

Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να συνειδητοποιήσουμε τι έχει λανσάρει στην αγορά η Porsche με την θηριώδη 911 Turbo S των 650 ίππων και 800 Nm ροπής και η γερμανική εταιρία είναι σχεδόν έτοιμη να λανσάρει πακέτα αναβάθμισης του κορυφαίου (μέχρι στιγμής) μοντέλου της τρέχουσας γενιάς. Συγκεκριμένα, η Porsche μέσω του εκπροσώπου της σειράς 911 στην Β. Αμερική, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του “Lightweight Package” που μέσω συγκεκριμένων αλλαγών, μειώνει το βάρος της 911 Turbo S κατά 30 κιλά!

Όσοι επιλέξουν το εν λόγω πακέτο θα δούνε τα εμπρός καθίσματα να αντικαθίστανται από νέα, τα πίσω καθίσματα να αφαιρούνται και να μειώνεται η ηχομόνωση. Μέρος του πακέτου είναι και τα ελαφρύτερα κρύσταλλα, όπως η ελαφρύτερη εξάτμιση και το σύστημα PASM Sport αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως αυτά τα τρία είναι διαθέσιμα και ως μεμονωμένες αναβαθμίσεις που μπορούν να αποκτηθούν ξέχωρα από το Lightweight Package. Αυτό δεν θα είναι το μοναδικό πακέτο που θα προσφέρει η Porsche καθώς στο προσεχές μέλλον θα προστεθεί στον κατάλογο και το Sport Package που εστιάζει στις αισθητικές αλλαγές και όπως μαθαίνουμε, θα εμπεριέχει νέα φωτιστικά σώματα, διαφορετικές ζάντες ελαφρού κράματος, carbon οροφή (για την coupe 911 προφανώς) και πληθώρα διακοσμητικών σε μαύρο χρώμα. Δυστυχώς όμως, δεν έχουμε στη διάθεση μας φωτογραφίες ούτε από το Lightweight, ούτε από το Sport πακέτο.

Τέλος, να τονίσουμε πως αυτά τα πακέτα δεν προορίζονται για την αντικατάσταση κάποιων εκδόσεων αλλά προσφέρουν στους πελάτες την δυνατότητα της εξατομίκευσης της δικής τους 911 Turbo S από το εργοστάσιο. Για όποιον έχει πιο… ειδικές επιθυμίες και σαφώς βαθύτερες τσέπες, η Porsche προσφέρει και αυτή την δυνατότητα μέσω διαφορετικών προγραμμάτων/υπηρεσιών.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW. Σε πλήρη εξέλιξη ο εξηλεκτρισμός της

cars

Hyundai. Συνεργάζεται με την Aptiv για την αυτόνομη οδήγηση

cars

Ferrari 296 GTB. Η “μικρή” των 830 υβριδικών ίππων!

cars

Νέο Peugeot 3008. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Ford Fiesta. Με πιο πλούσιο εξοπλισμό και περισσότερες επιλογές  

cars

Mazda. Με νέες χαμηλότερες τιμές

cars

Audi RS Q8. Ταχύτητα και πολυτέλεια σε αρμονία.

cars

Nissan. Θέλει μηδενικό ισοζύγιο του άνθρακα για το 2050

cars

Η άβολη στιγμή στα Όσκαρ 2024 με την παρουσίαση του βραβείου από τον Αλ Πατσίνο – «Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τη… συντομία της»

cars