CARSNEWS
AUTONEWS

Μπορεί να ανακάμψει η Williams με την FW43;

Το 2019 είναι μία χρονιά που σίγουρα θα θέλει να αφήσει πίσω της η Williams. Αν μπορούσε, θα την διέγραφε από την ένδοξη ιστορία της. Μία χρονιά που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η ομάδα απουσίαζε από τις πρώτες δύο ημέρες δοκιμών και συνεχίστηκε εξίσου άσχημα και άδοξα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ντροπιαστικό για μία ομάδα του μεγέθους της Williams: στο τέλος της σεζόν, δεν υπήρχε συγκομιδή πόντων! Ένας ήταν ο πόντος και αυτός ήρθε στα μέσα της σεζόν, στο Grand Prix της Γερμανίας. Πριν και μετά, η Williams βρισκόταν μονίμως στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Αυτή η χρονιά όμως αποτελεί μάθημα. Η Williams μπαίνει στο 2020 με τον ίδιο χορηγό (ROKiT) αλλά νέα χρώματα και νέα διάθεση. Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας, η FW43 αποτελεί εξέλιξη του περσινού μονοθεσίου και όπως σε κάθε εξέλιξη, υπάρχει η ελπίδα (ή η πεποίθηση) ότι τα προβλήματα που μάστιζαν την FW42 έχουν λυθεί. Επιπλέον, υπάρχει καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων (σε σύγκριση με την υποθετική περίπτωση ενός πλήρους ανασχεδιασμού) καθώς και η δυνατότητα βελτιστοποίησης των υπαρχόντων concepts. Όλα αυτά ελπίζουν πως θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν οι οδηγοί της Williams – ένα νέο οδηγικό δίδυμο, τόσο ηλικιακά όσο και σαν συνδυασμός: ο George Russell και ο Nicholas Latifi.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Defender σου φαίνεται ακριβό; Υπάρχει και σε Lego…

cars

Η BMW ανακοίνωσε την πρώτη εξηλεκτρισμένη “M”.

cars

Άκυρο τελικά το Skoda Fabia Combi.

cars

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρου: «Ήταν περίεργος, ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα», λέει συνάδελφος του 39χρονου

cars

Γαϊτάνος: Διακρίνω μια διάθεση να δικαιολογήσουμε ως δικαίωμα την αμαρτία

cars

Jeep Renegade 1.5T e-Hybrid. Ικανό και οικονομικό

cars

Το facelift του Genesis G70 δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

cars

Ο νέος περιστροφικός κινητήρας δίνει νέα πνοή στο sports car project της Mazda.

cars

Jaguar XF facelift. Με έμφαση στον… εσωτερικό κόσμο.

cars