CARSNEWS
AUTONEWS

Νέα Maserati GranTurismo. Έρχεται το 2021.

Η κορυφαία MC20 ήταν μονάχα η αρχή καθώς η Maserati σκοπεύει να λανσάρει 13 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα μέχρι το 2024. Ένα εξ αυτών, στην πολύ σημαντική από πλευράς όγκου πωλήσεων κατηγορία είναι η Grecale που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες ενώ τώρα μαθαίνουμε ότι το μοντέλο που παίρνει επίσημα σειρά δεν είναι άλλο από την GranTurismo. Η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα που δεν αποκαλύπτει πολλά πέραν της σιλουέτας του επερχόμενου μοντέλου, αλλά τουλάχιστον μας λέει ότι αυτό θα παρουσιαστεί εντός του 2021!

Η παραγωγή της πρώτης γενιάς σταμάτησε τον Νοέμβριο του 2019 έπειτα από 12 χρόνια με δύο ειδικές εκδόσεις (βλ. Zeda) για την GranTurismo και την GranCabrio και οι πληροφορίες που έχουμε για την επόμενη γενιά είναι πραγματικά ελάχιστες. Το μόνο που ξέρουμε επί της ουσίας, είναι ότι σύμφωνα με το πλάνο της ιταλικής εταιρίας, τόσο η GranTurismo που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες, όσο και η GranCabrio που θα ακολουθήσει αργότερα, θα γίνουν διαθέσιμες και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Πότε θα γίνει αυτό; Άγνωστο. Ποιοι κινητήρες εσωτερικής καύσης θα προσφέρονται εκτός του ηλεκτρικού powertrain; Επίσης άγνωστο. Μόνο η Maserati μπορεί να μας απαντήσει τις απορίες για το νέο grand tourer της και δεν είμαστε σίγουροι ούτε καν για το πότε σκοπεύει να το κάνει αυτό.

The post Νέα Maserati GranTurismo. Έρχεται το 2021. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Ariel Nomad μεταμορφώνεται από την Borgwarner σε ένα ηλεκτρικό παιχνίδι!

cars

BMW – Πρεμιέρα για τη Neue Klasse με ένα νέο πρωτότυπο

cars

 Το KIA Sportage είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023 για την Ελλάδα»

cars

“Heritage Parts” από την Mopar με αρχή την Lancia Delta HF Integrale!

cars

Jeep. Πηγαίνει για serf στο… Μόναχο!  

cars

Η Skoda επιβεβαιώνει το νέο Fabia για τον Μάιο.

cars

Τεράστιο κοίτασμα λιθίου ανακαλύφθηκε στην Ταϊλάνδη – «Ευκαιρία για αυτόνομη παραγωγή μπαταριών για τα ηλεκτρικά οχήματα»

cars

Πλαφόν στο ύψος των στεγαστικών δανείων βάζει η Τράπεζα της Ελλάδος

cars

Citroen C5 AirCross Plug-in Hybrid

cars