CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο SUV για την Maserati το 2021.

Η κατάσταση στην Maserati είναι περισσότερο… ρευστή απ’ όσο πιθανώς να ήλπιζαν τα υψηλόβαθμα στελέχη της. Η ιστορική ιταλική εταιρία διαθέτει και φαντάζομαι πως προσπαθεί να εφαρμόσει ένα 5-ετές πλάνο για την ανάκαμψη της αλλά οι χαμηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις της προβληματίζουν όχι μόνο τους ιθύνοντες αλλά και τους οπαδούς της. Αρκεί να αναφέρω πως το μεσοπρόθεσμο πλάνο προέβλεπε πως η Maserati θα πουλά περί τα 100.000 αυτοκίνητα ετησίως μέχρι το 2022 αλλά ακόμα δεν έχει σπάσει το “φράγμα” των 50.000!

Το νέο μοντέλο είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αλλά αποτελεί περισσότερο κίνηση εντυπωσιασμού παρά ουσίας. Έχει και αυτό την αξία του, αλλά δεν συνεισφέρει στον όγκο πωλήσεων που επιζητά η Maserati. Γι’ αυτό η εταιρία πήρε την απόφαση να προσθέσει ένα νέο SUV στην γκάμα της, 1 χρόνο νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε. Οι πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο SUV είναι πραγματικά ελάχιστες αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα τοποθετηθεί κάτω από την Levante όταν λανσαριστεί στην αγορά ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα προ-παραγωγής, αναμένεται να κυλίσουν στην γραμμή παραγωγής το 2021 με ένα εξηλεκτρισμένο κινητήριο σύνολο.

Εν τω μεταξύ, περιμένουμε φέτος να παρουσιαστεί το νέο sports car με την τρίαινα στην γρίλια καθώς και το πρώτο υβριδικό της μάρκας, με την μορφή της Ghibli. To 2021 δε, μαζί με το νέο SUV θα δούμε και την επόμενη γενιά των GranTurismo και GranCabrio. Για να δούμε… Μπορεί η Maserati να πατήσει στα πόδια της και να πάρει την θέση που της αρμόζει στην βιομηχανία;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δικαστική διαμάχη FCA – Mahindra

cars

Βασίλης Σπανούλης: Υποψήφιος για τον πάγκο της Αναντολού Εφές ο προπονητής του Περιστερίου

cars

Ford. O χορός των ρομπότ

cars

Γεωργιάδης για την αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Η καθυστέρηση στο φάρμακο δεν ήταν πάνω από μια εβδομάδα»

cars

Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα – «Είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν έχει στάλα ωριμότητας»

cars

«Πετάνε» οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη Ε.Ε. – Πουλήθηκαν σχεδόν 1 εκατ. καινούργια αυτοκίνητα

cars

Skoda Enyaq. Έτσι θα ονομάζεται το πρώτο ηλεκτρικό SUV της

cars

Το νέο Hyundai i20 θέλει να σοκάρει ολόκληρη την κατηγορία!

cars

Mazda3 TCR. Με 350 άλογα και στιλ…

cars