CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Toyota C-HR: Online παραγγελίες για παραδόσεις στο τέλος του χρόνου

Από τις αρχές Αυγούστου, το νέο Toyota C-HR ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με online κρατήσεις. Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι έρχονται ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους C-HR, μιας και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους.

Η online κράτηση έρχεται να μετουσιώσει το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών σε απτή εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς. Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.toyota.gr, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει, σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί και στη συνέχεια σε online κράτηση, χωρίς κάποια χρέωση.

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.130€, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ιδιάιτερα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων. Από την πρώτη έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’, σύστημα πολυμέσων Smart Connect με οθόνη αφής 8’’ και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς – φυσικά – και την 5η γενιά Hybrid Electric και 3η γενιά Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Στην online πλατφόρμα θα διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR Sport, Premiere Edition και GR Sport Ultimate Edition, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια.

Οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων αναμένονται τέλος του 2023.

Related Articles

Ford Puma. Η αισθητική του μέσα από τα μάτια ενός Έλληνα σχεδιαστή

cars

Hatchback, SUV και sports car από την Alpine.

cars

Έκκληση Ζελένσκι: Δεν έχουμε αρκετά πυρομαχικά για αντεπίθεση, μπορεί να ξεμείνουμε και από αντιαεροπορικούς πυραύλους

Bury

Nissan. Από το πρωτότυπο στη πραγματικότητα 

cars

Skoda One. Νέο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου

cars

Η Alpine ίσως στραφεί στην Lotus για τα νέα SUVs της

cars

Η Kia αλλάζει σήμα και… image!

cars

BMW M5 Competition στα 307 km/h (vid)

cars

Fiat Chrysler Automobiles. Οι σχεδιαστές της  βοηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη

cars