CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Γιώργος Λαμπάτος απαντά στον Γιάννη Μόρτζο: «Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα εθισμό στο αλκοόλ»

Κακό χαρακτήρα χαρακτήρισε ο Γιάννης Μόρτζος τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο ενώ τον κατηγόρησε πως κατά το παρελθόν όταν επρόκειτο να συνεργαστούν στο θεατρικό σανίδι, πήγαινε μονίμως μεθυσμένος με αποτέλεσμα να λήξει άδοξα η συνεργασία τους.

«Είναι εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας. Ο Λαμπάτος δεν μπορεί να συνεργαστεί! Μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα… “Πότε θα κάνουμε πρεμιέρα;” Όπως πηγαίναμε, δεν θα κάναμε ποτέ. Και του είπα “Γιώργο, μάζευτα και φύγε”. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του. Λυπάμαι που θα το πω αλλά ήταν μεθυσμένος επί μονίμου βάσεως! Όποτε ερχόταν για πρόβα, τον έβλεπα πως τα είχε κοπανήσει πριν! Μεθυσμένος ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μόρτζος στην κάμερα του Fay’s Time το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μια ημέρα αργότερα, την Πέμπτη (21/03) ο Γιώργος Λαμπάτος κλήθηκε να δώσει την δική του απάντηση σε αυτά τα σχόλια μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». «Είναι πράγματα τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν θέλω να σχολιάσω. Απλά να πω ότι ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά αυτή που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος, με τον οποίο ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες πρόβες που δεν ήταν και ολοκληρωμένες. Έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα, δεν ξέρω τι τον ωθεί και ποια είναι η κατάσταση που βρίσκεται».

«Γιώργο, να σε ρωτήσω κάτι ευθέως. Υπήρξε περίοδος στη ζωή σου που αντιμετώπισες θέμα εθισμού στο αλκοόλ;» ρώτησε, τότε, ο Νίκος Γεωργιάδης με τον γνωστό ηθοποιό απαντά: «Δεν υπήρξε καμία τέτοια περίοδος στη ζωή μου. Ποτέ δεν έχω πάει στη δουλειά μου σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως όλος ο κόσμος θα πιω και τα τσιπουράκια μου, θα φάω και τα μεζεδάκια μου , θα βγω με τους φίλους μου και θα διασκεδάσω να ‘ρθουμε στο κέφι και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε πάντα με καλή διάθεση. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάποια εξάρτηση από τέτοιες ουσίες. Μου φαίνεται ότι απολογούμαι αλλά η αλήθεια είναι αυτή».

Related Articles

Formula 1: Νίκησε και στη Μόντσα και έγραψε ιστορία ο Φερστάπεν

cars

Volvo. Επενδύει στην αυτόνομη οδήγηση

cars

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η Eurobank στηρίζουν στα πρώτα τους βήματα τα νεογέννητα της Μυτιλήνης και της Δυτικής Λέσβου

cars

Το Mazda3 στον δρόμο της υπερτροφοδότησης.

cars

MV Agusta Superveloce Alpine. Μία ονειρική συνεργασία.

cars

Το Bizzarrini Giotto Supercar φαίνεται έτοιμο και είναι ένα ιταλικό αριστούργημα

cars

Ducati. Στο MotoGP για τα επόμενα πέντε χρόνια

cars

Η Suzuki ξεσάλωσε με το Swift Extreme Concept!

cars

Η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid είναι ένα υβριδικό 699 ίππων!

cars