CARSNEWS
NEW MODELS

Την προσεχή Δευτέρα η αποκάλυψη του Nissan X-Trail

Η κίνηση αυτή θα δώσει ένα τέλος στην αναμονή μηνών, καθώς το νέο X-Trail (το οποίο ονομάζεται Rogue, σε κάποιες άλλες αγορές) είναι ένα από τα βασικά μοντέλα της Nissan και ο ρόλος του θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο, με βάση το νέο στρατηγικό πλάνο της εταιρίας. Σε αντίθεση με το πιο τυπικό για SUV στιλ που είχε μέχρι τώρα, το νέο X-Trail θα ακολουθήσει μία πιο νεανική προσέγγιση. Χαρακτηριστικά είναι τα διπλά φωτιστικά σώματα μπροστά, η ευμεγέθης γρίλια σχήματος V, καθώς και η ασυνέχεια του πλευρικού νεύρου, στο ύψος της μπροστινής κολώνας.

Στο εσωτερικό περιμένουμε ένα νέο, ψηφιακό πίνακα οργάνων, flat bottom τιμόνι, τη νεότερη έκδοση του infotainment της εταιρίας, εγκατεστημένη σε μία χορταστική οθόνη αφής, καθώς και ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων, με δυνατότητα ημιαυτόνομης οδήγησης. Από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, μπορούμε επίσης να διακρίνουμε τον περιστροφικό διακόπτη των προγραμμάτων οδήγησης, στη βάση της κεντρικής κονσόλας.

Αναφορικά με τους κινητήρες, τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε με ακρίβεια τα σύνολα που θα φοράει. Ήδη πάντως ξέρουμε ότι θα προσφέρεται τόσο σε βενζινοκίνητες, όσο και σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις. Δεδομένη θεωρείται και η ύπαρξη κάποιων εκδόσεων με ηλεκτροκίνηση. Σύντομα το πιο πιθανό είναι να δούμε κάτι σε υβριδικό ή plug-in υβριδικό, ενώ σε βάθος χρόνου δεν είναι απίθανη κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση ή και μία plug-in hybrid βασισμένη στο εξελιγμένο σύστημα της Mitsubishi. Το νέο X-Trail υπολογίζεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη εντός του φθινοπώρου. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι μέχρι τη Δευτέρα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μια δεκακύλινδρη BMW M6 τριακοσαρίζει στην Autobahn (Video)

cars

Τέρας αξιοπιστίας Honda Civic με 800.000 χιλιόμετρα

cars

Ποιό ήταν το πιο δημοφιλές σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο για το 2019;

cars

Απλές συμβουλές για γρήγορο και εύκολο ξεθάμπωμα των τζαμιών του αυτοκινήτου σας.

cars

Κλασικά Land Rover με μηδενική εκπομπή ρύπων!

cars

DS7 Crossback 1.6 THP 225PS: Δοκιμάζουμε το προεδρικό αυτοκίνητο του Emmanouel Macron!

cars

Αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς

cars

Από αγκάθι, βγαίνει ρόδο

cars

Τα μυθικά ταξίδα της Mazda στον χώρο και τον χρόνο

cars