CARSNEWS
AUTONEWS

Το Hyundai Kona N πλησιάζει και έχει άγριες διαθέσεις.

Με κάθε μήνα που περνά η Hyundai συμπληρώνει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ που ονομάζεται Kona N. Η καυτή έκδοση του κορεατικού crossover θα κινείται, όπως γνωρίζουμε ήδη, χάρη στον turbo δίλιτρο βενζινοκινητήρα της εταιρίας ο οποίος παράγει στο i30 N 250 ίππους στην βασική του έκδοση ή 280 με το Performance Package και συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Με αυτό το σύνολο, το Kona N σίγουρα θα είναι γρήγορο ενώ με τις επεμβάσεις που αναμφίβολα έχουν γίνει στην ανάρτηση, το πλαίσιο, το σύστημα πέδησης και το σύστημα διεύθυνσης, η ταχύτητα του δεν θα περιορίζεται στις ευθείες. Τώρα βλέπουμε ότι το Kona N δεν θα είναι απλά γρήγορο, αλλά θα το δείχνει κιόλας.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η Hyundai αποκαλύπτουν πρακτικά το νέο μοντέλο και βλέπουμε πλέον το πώς έχει μεταμορφωθεί για να φορέσει επάξια το σήμα “N”. Παρατηρούμε τη νέα γρίλια στο κέντρο της μάσκας και τους λειτουργικούς αεραγωγούς τόσο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, όσο και στα πλαϊνά του. Παρατηρούμε στο πίσω μέρος τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης , τον ενσωματωμένο διαχύτη και την διπλή αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Το… πακέτο της αισθητικής αναβάθμισης δε, κλείνει με την κόκκινη λεπτή ρίγα που διατρέχει περιμετρικά ολόκληρο το αμάξωμα και φυσικά, τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος.

Τώρα, το μόνο που απομένει για το Hyundai Kona N είναι να περάσει από το σκοτάδι στο φως για να θαυμάσουμε την δουλειά που έχει γίνει αλλά και να μας ανοίξει τις πόρτες του για να δούμε τι κρύβεται στο εσωτερικό. Υπάρχει βεβαίως και η λεπτομέρεια των αναλυτικών τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και αυτά θα αποκαλυφθούν εν ευθέτω χρόνω.

The post Το Hyundai Kona N πλησιάζει και έχει άγριες διαθέσεις. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford. Δίνει λύσεις για την ηλεκτροκίνηση

cars

Genesis GV70. Ντεμπούτο-έκπληξη για το πολυτελές SUV.

cars

Η Χεζμπολάχ έθεσε στο στόχαστρo θέση του ισραηλινού στρατού σε αντίποινα για τον θάνατο μαχητών της

Bury

Audi Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron. Διαθέσιμα και στη χώρα μας από 44900 Ευρώ

cars

Volkswagen Golf GTI. Έτοιμη η όγδοη γενιά του μοντέλου

cars

Ford Explorer Plug-in Hybrid. Το γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από 10 σημαντικά στοιχεία του

cars

Συνολικά 43 συλλήψεις στην Πάτρα κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων

cars

Fiat Professional Scudo & Fiat Ulysse. Νέες προτάσεις

cars

Renault: O κόσμος ζητά “καυτά” ηλεκτρικά!

cars