CARSNEWS
AUTONEWS

Το Renault 4 επόμενο στη σειρά για ηλεκτρική αναβίωση.

Η Renault έχει ήδη ανακοινώσει την αναβίωση του ιστορικού “5”, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2023 με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο ως ο ακρογωνιαίος λίθος του νέου μεσοπρόθεσμου πλάνου της εταιρίας αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι αυτό δεν θα είναι το μοναδικό κλασικό μοντέλο της που θα ξαναδούμε σε σύγχρονη μορφή. Ανάμεσα στα 7 ηλεκτρικά (4 επιβατικά και 3 επαγγελματικά) που θα λανσαριστούν μέσα στα επόμενα 5 χρόνια συμπεριλαμβάνεται και το “4” με τις πληροφορίες που έχουμε να λένε ότι θα ακολουθήσει γύρω στο 2025.

Λέγεται μάλιστα ότι ενώ το “4” και το “5” θα μοιράζονται τόσο την CMF-B, αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική και το μεγαλύτερο μέρος των μηχανικών και θα τοποθετούνται στην ίδια κατηγορία, θα πλασαριστούν διαφορετικά.  Το 5άρι είδαμε ότι θα πάρει την μορφή ενός hatchback με σπορ χαρακτηριστικά ενώ το “4”, παρότι θα υιοθετεί σχεδιαστικά το ίδιο ρετρο-μοντέρνο στιλ, θα λανσαριστεί ως ένα πιο πρακτικό όχημα, πιθανώς με crossover επιρροές, στα χνάρια του αυθεντικού μοντέλου αλλά διαμορφωμένο ώστε να ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και να καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του αγοραστικού κοινού.

Η δεύτερη αιχμή του δόρατος της Renault για τα χρόνια που έρχονται, θα είναι τα SUVs, με την γαλλική εταιρία να ετοιμάζει μία ολομέτωπη επίθεση με 7 νέα μοντέλα. Η αύξηση των πωλήσεων των μεγαλύτερων SUVs είναι βασική προϋπόθεση για την αύξηση του τζίρου και του περιθωρίου κέρδους και εκεί εστιάζει η Renault που είδε τον τελευταίο καιρό τα Captur και Kadjar να αποδίδουν τα αναμενόμενα αλλά το μεγαλύτερο, Kadjar να υστερεί. Επτά νέα μοντέλα όμως, εκ των οποίων τα δύο ηλεκτρικά, θα διορθώσουν την πορεία της εταιρίας στις ανταγωνιστικές C και D κατηγορίες.

The post Το Renault 4 επόμενο στη σειρά για ηλεκτρική αναβίωση. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επενδυτές ασκούν κριτική στον Πρόεδρο της Toyota.

cars

Χάρης Χριστόπουλος: Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις

cars

Fiat 500. Διευρύνει τη γκάμα του

cars

Το εσωτερικό της Aston Martin DBX είναι ακριβώς όσο πολυτελές περίμενες!

cars

Bike Friendly Diakopes. Διακοπές στον Αστερισμό του Ποδηλάτου!

cars

V for Victoria: Η Βικτώρια Δέλλα είναι το νέο fashion icon που χρειαζόμασταν

Bury

Fiat Professional Ducato. Mε σημαντικά προνόμια

cars

Ανοιξιάτικη απόδραση στην Καρδαμύλη

Bury

Ford Ranger Raptor– Πήρε τα βουνά και βρέθηκε στο στοιχείο του

cars