CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 16 Φεβρουαρίου μία νέα “GT” έκδοση της Porsche 911.

Η Porsche 911 δεν είναι ιδιαίτερα… φτωχή όσον αφορά στις διαθέσιμες εκδόσεις αλλά η γκάμα του εμβληματικού sports car απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί πλήρης – τουλάχιστον αν θεωρήσουμε ως βάση την προηγούμενη γενιά. Έτσι, στις 16 Φεβρουαρίου, η γερμανική εταιρία θα αποκαλύψει “το νεότερο μέλος της Porsche 911 GT οικογένειας”  και συνοδεύει την ανακοίνωση της με μία σκοτεινή φωτογραφία που δείχνει την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος του νέου μοντέλου.

Σίγουρα η Porsche εξελίσσει διάφορες νέες εκδόσεις αλλά με δεδομένη την έλλειψη πληροφοριών και την πρόσφατη ιστορία, η λογική λέει πως το νέο μοντέλο που θα δούμε σε μερικές ημέρες δεν θα είναι άλλο από τη νέα 911 GT3. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η γερμανική μάρκα σταμάτησε ένα βήμα πριν την επίσημη αποκάλυψη της νέας GT3 στα τέλη του προηγούμενου έτους ενώ μερικές εβδομάδες αργότερα, προχώρησε στην ανακοίνωση της 911 Cup που μοιράζεται αρκετά κοινά στοιχεία με την GT3. Όπως ο 4-λιτρος, ατμοσφαιρικός, επίπεδους εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας για παράδειγμα, που θα παράγει περισσότερους από 500 ίππους.

Κατά τα άλλα, απ’ ότι έχουμε μάθει, η νέα 911 GT3 διαθέτει ανάρτηση με σημαντικές επιρροές από τα motorsports, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης και προηγμένη αεροδυναμική, όπως φαίνεται κιόλας από το επιθετικό bodykit που αποτελείται από όλα αυτά που περιμένει κάποιος να δει από την συγκεκριμένη έκδοση. Συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης αεροτομής στο πίσω μέρος. Αν λοιπόν δεν έχουμε κάποια έκπληξη, αυτήν θα δούμε στις 16 Φεβρουαρίου, σε ολόκληρο το μεγαλείο της.

The post Στις 16 Φεβρουαρίου μία νέα “GT” έκδοση της Porsche 911. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Καταφύγιο στους γείτονες βρήκε η γυναίκα από την Πάτρα που πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

cars

Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Έρχεται help desk για το πρόγραμμα – Σε λειτουργία η πλατφόρμα

cars

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Ισπανία διαδηλώνουν μετά τον φόνο μιας μαγείρισσας

cars

Ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πωλητήριο στα Mirage 2000, τα F-16 και τα F-4 – «Πρέπει να αποκτήσουμε αεροσκάφη τέταρτης γενιάς»

cars

Σταϊκούρας: Παρουσίασε την πρωτοβουλία για μια νέα λωρίδα αλληλεγγύης από την Ελλάδα στην Ουκρανία

Bury

Νέα BMW M3 CS – Ισχυρότερη και ελαφρύτερη!

cars

Γκάφα ολκής. Η Ferrari κινδυνεύει να “χάσει” το όνομα Purosangue!

cars

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Έσπασε την έδρα και φορτσάρει για Final 4

Bury

Μήπως η Toyota εξετάζει μία ακόμα πιο ακραία έκδοση του Yaris;

cars