CARSNEWS
AUTONEWS

6 ανοιξιάτικες τσάντες που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε

Τι μας πιάνει κάθε άνοιξη και θέλουμε να ανανεώσουμε όλη την γκαρνταρόμπα μας; Φυσικά, η αλλαγή της εποχής παίζει τον ρόλο της, αλλά το ζήτημα είναι περισσότερο ψυχολογικό πάρα… θερμοκρασιακό. Αν δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην επιθυμία μίας νέας αγοράς (ακόμη κι αν δεν τη χρειαζόμαστε πραγματικά), τότε μπορούμε να «κατευθύνουμε» την παρόρμησή μας σε κάτι που θα μπορεί να λειτουργήσει με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας μας. Τι καλύτερο λοιπόν από μία τσάντα;

Φέτος οι τσάντες γίνονται πρωταγωνίστριες στα looks μας. Bucket bags, με κρόσσια και με πλέξη είναι κάποια από τα statement σχέδια στα bag trends της σεζόν. Επιπλέον, για την άνοιξη του 2024 επιλέγουμε χρωματιστές τσάντες, αφού είναι η χρονιά του χρώματος. Παρακάτω ξεχωρίσαμε τις 6 πιο in τσάντες της σεζόν και ελπίζουμε να τις λατρέψετε όσο εμείς!

Δερμάτινες με πλέξη

Εδώ και κάποια χρόνια στο προσκήνιο έχουν έρθει οι δερμάτινες τσάντες με πλέξη. Φέτος αναβαθμίζονται και αποκτούν λουράκι για να φορεθούν χιαστί. Το σχέδιο της παρακάτω τσάντας είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Massimo Dutti Πλεκτή τσάντα μισοφέγγαρο από δέρμα νάπα 199€

Clutch σαν… μαξιλάρι

Αυτή τη σεζόν τα clutches και οι φάκελοι έχουν επανέλθει δυναμικά. Πλέον χωρούν πολύ περισσότερα από τα μικρά τσαντάκια που κυκλοφορούσαν κάποτε, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείτε να τις φορέσετε σε όλες τις εμφανίσεις σας.

DKNY Fashion Γυναικεία clutch τσάντα 105€

Με αγκράφα

Οι λεπτομέρειες με αγκράφες ήταν παντού στις πασαρέλες της άνοιξης του 2024, από statement σκουλαρίκια μέχρι ζώνες και τσάντες. Επιλέξτε μία τσάντα σε πράσινο χρώμα για ένα pop of color στο σύνολό σας, και συνδυάστε την με μπεζ, μπλε, γκρι και βουργουνδί.

Individual Art Leather «I belong to you» shoulder bag limited edition 180€

Καμβάς και δέρμα

Και τα δύο αυτά υλικά είναι διαχρονικά. Αλλά όταν ενώνονται σε μια υπέροχη handbag, τότε δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό.

Nine West Jenson 89€

Κρόσσια

Όσες φορές έχω φορέσει τσάντα με κρόσσια, πάντα ακούω θετικά σχόλια. Στα μικρά βραδινά τσαντάκια, τα κρόσσια δίνουν ένα fun στοιχείο στο outfit.

Kara crystal-fringe leather shoulder bag 663€ (με έκπτωση)

3D λουλούδια

Φέτος είδαμε παντού τα 3D λουλούδια, από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ. Αυτά τα τόσο όμορφα σχέδια τώρα τα βλέπουμε και στις τσάντες και δεν μπορούμε παρά να μην τα λατρέψουμε!

Blossom Shoulder Bag – Boston – Blue €297

Related Articles

Η νέα BMW 4-Series μας δείχνει την τρομακτική γρίλια της!

cars

Απόδραση στην αρχοντική Ύδρα

Bury

Το Hyundai i20 N γυρνά θυμωμένο στο Nurburgring!

cars

Alfa Romeo Stelvio Sprint 2.2 TD Q4 – Με στυλ και ταμπεραμέντο

cars

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις Ιατρικών Συλλόγων κατά του θεσμού του προσωπικού ιατρού

cars

Η Toyota δεν θέλει έναν κλώνο του Subaru BRZ.

cars

Μήπως η Hyundai teasάρει το “καυτό” i20 N;

cars

Cupra Leon. Διαθέσιμο και ως “καυτό” υβριδικό με 245 ίππους!

cars

Ιταλία: Χαράτσι 2.000 ευρώ στα ρυπογόνα ΙΧ

cars