CARSNEWS
NEW MODELS

Τρικύλινδρο και με 200 ίππους το νέο Ford Puma ST

Το νέο Ford Puma φιλοδοξεί να αλλάξει τον χάρτη στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των αστικών διαστάσεων SUV αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οπλοστάσιο της μπλε οβάλ φίρμας.

Μπορεί, λοιπόν, στη βάση της γκάμας του να πρωταγωνιστούν οι μικρού κυβισμού και ισχύος κινητήρες βενζίνης, όπως άλλωστε και τα κινητήρια σύνολα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, ωστόσο, από την παλέτα εκδόσεων του μικρού SUV της Ford δεν θα λείψουν και οι υψηλών επιδόσεων προτάσεις.

Η κορυφαία όλων θα φέρει τα διακριτικά ST όπως άλλωστε και τον γνώριμο από το Fiesta τρικύλινδρο κινητήρα του 1,5 λίτρου. Ο τελευταίος αποδίδει 200 ίππους, ωστόσο, δεν αποκλείεται να δεχθεί μια σειρά αναβαθμίσεων ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την απόδοσή του.

Απουσία τετρακίνησης, τη διαχείριση της ροπής και της ισχύος θα αναλαμβάνει το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και η χρήση ενός μηχανικού «μπλοκέ» διαφορικού στις κορυφαίες εξοπλιστικά εκδόσεις του νέου Ford Puma ST.

Με δεδομένο ότι το ξεκίνημα της εμπορικής πορείας του αυτοκινήτου πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, η κορυφαία έκδοση με τα διακριτικά ST αναμένεται στα τέλη της επόμενης χρονιάς

Related Articles

Volvo Online Ordering: νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα online παραγγελιών

cars

EKO Rally Acropolis: Στην Παύλιανη για την παρουσίαση του Citroen C3 Rally2 (+video)

cars

Στο σφυρί μια συλλεκτική Lotus Esprit Turbo

cars

Νέες πινακίδες με πράσινη σήμανση για τα ηλεκτρικά οχήματα στην Αγγλία

cars

Προ των πυλών τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Jeep

cars

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατίθεται στο Υπουργικό Συμβούλιο για την ηλεκτροκίνηση

cars

Διακοπή συνεργασίας BMW, Mercedes-Benz για την αυτόνομη οδήγηση

cars

Έβαλε στο καθημερινό του «όχημα», ελαστικά της Formula 1 (video)

cars

Υποχρεωτική η τοποθέτηση φορτιστών σε πρατήρια καυσίμων στη Γερμανία

cars