CARSNEWS
NEW MODELS

Το ID.4 Concept είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Volkswagen


ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ, Η VOLKSWAGEN ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, COMPACT SUV, ΤΟ ID.4, ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ID., ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2020.

  • 3/3/2020

Μετά το ID.3, το ID.4 είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο SUV από τη Volkswagen. Το ID.4 θα είναι το πρώτο όχημα στο μεγαλύτερο τμήμα της παγκόσμιας αγοράς, την κατηγορία compact SUV, με κλιματικά ουδέτερη παραγωγή και λειτουργία. Βασίζεται στη Μεταβλητή Πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου, με όλα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας ID.: συμπαγείς διαστάσεις, άφθονοι εσωτερικοί χώροι, σπορ χαρακτήρας, διαισθητική λειτουργία και πλήρης συνδεσιμότητα. Το ψηφίο 4, ένα νούμερο πάνω από το ID.3,  υποδηλώνει το νέο μοντέλο ως εκπρόσωπο στην κατηγορία compact SUV. Η συντομογραφία ID. σημαίνει έξυπνο design, έξυπνη ταυτότητα και προηγμένες, έξυπνες τεχνολογίες.

Το αεροδυναμικό εξωτερικό σχήμα του ID.4 χαρακτηρίζεται από το εμπρός σχετικά κοντό άκρο και το μακρύ μεταξόνιο. Ο οδηγός και οι επιβάτες στο ID.4 βρίσκονται σε ένα ενιαίο χώρο, φιλοσοφίας open space. Αρχικά θα διατίθεται με κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ αργότερα με ηλεκτρική έκδοση τετρακίνησης. Η μπαταρία υψηλής βρίσκεται κάτω από το χώρο επιβατών, και εγγυάται χαμηλό κέντρο βάρους και ισορροπημένη κατανομή φορτίου στους άξονες. Η μπαταρία φορτίζεται με εναλλασσόμενο μονοφασικό ή τριφασικό AC ή συνεχές DC ρεύμα ως στάνταρ. Αυτονομίες έως και 500 χιλιόμετρα, ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο συσσωρευτή. Το εντυπωσιακό αλλά εύκολο στη χρήση cockpit του ID.4 ελέγχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από λειτουργίες αφής ή από έξυπνο φωνητικό έλεγχο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

“Κινούμαι Ηλεκτρικά”: Πόσες αιτήσεις έγιναν, ποιά οχήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον

cars

Stellantis: Με τρεις πλατφόρμες για τα ηλεκτρικά μοντέλα της συμμαχίας

cars

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Πέφτουν κεφάλια στο Μόναχο.

cars

Έτοιμο για παρουσίαση το BMW Concept i4

cars

Σχέδια για πιθανή παραγωγή της X8 από την BMW

cars

Πρόταση για διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα!

cars

Ετοιμοπαράδοτα Volvo XC40 και XC60 σε προνομιακές τιμές

cars

Οδηγούμε το νέο VW Golf: Τεχνολογική ανωτερότητα για το απόλυτο icon της αυτοκίνησης

cars

To Tesla Model 3 κατατροπώνει μια McLaren F1 (Video)

cars