CARSNEWS
NEW MODELS

BMW R Nine T: Δεν είναι μοτοσικλέτα, είναι γλυπτό!

Οι μοτοσικλέτες δεν είναι το δυνατό μας σημείο -γι’ αυτές άλλωστε μπορείτε  να ενημερώνεστε  στο Moto And Biker– ωστόσο πώς να μην υποκληθούμε σε ένα δημιούργημα που ξεπερνά την όποια προτίμηση μπορεί να έχει κανείς στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε μοτοσικλέτα αλλά για ένα… γλυπτό, το οποίο δημιούργησε ένα ρωσικό κέντρο σχεδιασμού αξιοποιώντας ως βάση την BMW R Nine T.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, βέβαια, ελάχιστα σημεία παραπέμπουν στη μοτοσικλέτα της βαυαρικής φίρμας, μια και το δίτροχο δημιούργημα της Zillers Garage φέρει ένα εντυπωσιακό body kit που κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τα μηχανικά μέρη.

Εξαίρεση αποτελούν οι ψήκτρες του δικύλινδρου κινητήρα χωρητικότητας 1.100 κ.εκ. και απόδοσης 110 ίππων, το έμβλημα της BMW, τα φωτιστικά σώματα και οι νέες εξατμίσεις. Ακόμα και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων έχουν ενσωματωθεί στο κάλυμμα που σκεπάζει τη δεξαμενή καυσίμου εξασφαλίζοντας απόλυτη ελευθερία στους σχεδιαστές.

Παρά τον φουτουριστικό σχεδιασμό της, η BMW R Nine T της Zillers Garage είναι πλήρως λειτουργική. Μάλιστα, η πρώτη εμφάνισή της μπροστά στο κοινό είχε προγραμματιστεί για την Διεθνή Έκθεση Μοτοσικλέτας «Motovensa» που φιλοξενεί κάθε χρόνο η Μόσχα, η οποία ωστόσο ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα η δημιουργοί του δίτροχου γλυπτού να αρκεστούν στη διαδικτυακή πρεμιέρα του εντυπωσιακού δίτροχου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Ford Puma, Nissan Juke και Volkswagen Golf

cars

Το νέο κουπέ της σειράς 2 της BMW θα είναι πισωκίνητο

cars

Μετά την αυτόνομη οδήγηση έρχονται τα αυτόνομα… παντιλίκια (Video)

cars

Juventus: Με το Jeep Avenger στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ

cars

Στα άκρα η νέα BMW M3 CSL!

cars

Νέα, εξελιγμένη πλατφόρμα της McLaren για ηλεκτρικά οχήματα

cars

Ακατάλληλο για κυρίες: “Μένουμε σπίτι” χωρίς να αφήσουμε τη σέλα! (Video)

cars

Αναγνωρίζετε αυτό το βελτιωμένο Toyota;

cars

Βόλτα με τη Mercedes-AMG One σε πρώτο πρόσωπο! (video)

cars