CARSNEWS
NEW MODELS

F1: Η πίστα της Κωνσταντινούπολης παίρνει τη σκυτάλη για το 14ο grand prix της σεζόν

Όπως είχαμε γράψει από την περασμένη Πέμπτη, η Liberty Media ήταν σε προχωρημένες επαφές με τους διαχειριστές της πίστας της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου το Istanbul Park να φιλοξενήσει τον 14ο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» και η τριάδα των αγώνων του φινάλε της σεζόν, με δύο grand prix στην πίστα του Μπαχρέιν πιθανότατα σε διαφορετικές χαράξεις αυτής στις 29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου, και φινάλε στις 13 Δεκεμβρίου στην Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι.

Η νεότερη πληροφορίας, πάντως, είναι ότι έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές ανάμεσα στη Liberty Media και τις κυβερνήσεις των κρατών που θα φιλοξενήσουν αγώνες τους επόμενους μήνες (Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Μπαχρέιν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) προκειμένου σε κάποιους αγώνες να υπάρξει περιορισμένος αριθμός θεατών.

Πρόκειται για μία κίνηση πολύ σημαντική, μιας και μέχρι στιγμής κανένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή μεγάλη διοργάνωση (π.χ. Champions League) δεν έχει ανοίξει την πρόσβαση στους θεατές. Ωστόσο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, η Formula 1 θα κάνει την κίνηση να επιτρέψει την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Lamborghini κλείνει το εργοστάσιο της λόγω κοροναϊού

cars

To νέο Citroen e-Spacetourer μετακινεί αθόρυβα και οικολογικά

cars

Στην Ελλάδα το υβριδικό Fiat Panda. Από 11.990 ευρώ και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

cars

Νέο λογότυπο για την Toyota Motor Europe

cars

Τoyota Copen GR Sport: Ένα χαριτωμένο μικρό roadster με σπορ διαθέσεις

cars

GP Σάο Πάολο: Μεγάλη εμφάνιση Russell και 1-2 για τη Mercedes

cars

To νέο Seat Leon μάς δείχνει τα φώτα του

cars

Νέο Audi Α2 (2021): Όλες οι αλλαγές, πότε έρχεται στην Ελλάδα

cars

Το 2020 οι πωλήσεις του Nissan GT-R50 by Italdesign

cars