CARSNEWS
AUTONEWS

Το Taigo είναι η νέα πρόταση της Volkswagen στα crossover.

Η Volkswagen έκρινε ότι τα T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Tiguan, Tiguan Allspace και Touareg δεν αρκούν για να καλύψουν κάθε πιθανό target group στην ευρωπαϊκή αγορά και ξεκινά την καμπάνια που θα μας οδηγήσει στην παρουσίαση της τελευταίας προσθήκης στην γκάμα των SUV/crossover: το Taigo. Το Taigo λοιπόν, συνεχίζει την… παράδοση των ονομάτων που ξεκινούν από “T” και έρχεται στην Ευρώπη ως μία ελαφρώς τροποποιημένη εκδοχή του Nivus που παρουσιάστηκε για την Λατινική Αμερική σχεδόν έναν χρόνο πριν.

Και λέμε ελαφρώς τροποποιημένη καθώς το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρία, αν και δεν προσφέρεται για εμβάθυνση και ανάλυση, αποκαλύπτει μερικές διακριτικές αλλαγές. Αυτές εντοπίζονται στη μάσκα που μοιάζει να έχει πιο… premium εμφάνιση με νέα, LED φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και διαφορετική γρίλια αλλά και στο πίσω μέρος με παρόμοιες επεμβάσεις. Ανάλογη τάση προς πιο premium μονοπάτια περιμένουμε να δούμε και στην καμπίνα ενώ όσον αφορά στα κινητήρια σύνολα, η Volkswagen αναφέρει πως το Taigo θα είναι διαθέσιμο με μία ολοκληρωμένη γκάμα TSI βενζινοκινητήρων. Άγνωστο παραμένει αν αυτή θα περιλαμβάνει εξηλεκτρισμένα σύνολα αλλά έχει την αξία του να σημειώσουμε ότι πουθενά δεν γίνεται αναφορά σε πετρελαιοκινητήρες.

Τέλος, το Volkswagen Taigo θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στην Pamplona της Ισπανίας και η πρεμιέρα του τοποθετείται χρονικά στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους. Οι πωλήσεις δε, αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2021.

The post Το Taigo είναι η νέα πρόταση της Volkswagen στα crossover. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ανανεώνεται με στόχο τη βιωσιμότητα το ID.3 της Volkswagen

cars

Ferrari 288 GTO. Το ξεχασμένο κτήνος που δεν έτρεξε ποτέ στο Group B.

cars

Skoda Superb iV και VW Passat GTE αποτυγχάνουν στο τεστ αποφυγής ταράνδου!

cars

Έφτασε το τέλος για το Kia Stinger.

cars

Mandarin Oriental, Hard Rock, Conrad – Ο χάρτης με τα 60 ξενοδοχεία που ανοίγουν στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη τετραετία

cars

Το Volkswagen ID.3 επιστρέφει στην αγορά με νέες αναβαθμίσεις

cars

Lexus LF-Z. Το ηλεκτρικό μέλλον της Lexus προδιαγράφεται συναρπαστικό.

cars

Brabus Rocket 900. Διηπειρωτικός πύραυλος 900 ίππων!

cars

SLR vs GTC4 vs DBS. Η αναμέτρηση των δυνατών GT!

cars