CARSNEWS
AUTONEWS

Continental. Στήριξη με νόημα και ουσία

Τη σημασία της εταιρικής ευθύνης για την ανάπτυξη  και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στην Ελλάδα, προωθεί η εταιρεία ελαστικών Continental, μέσω των δράσεων του προγράμματος «Συμβάλλω ασφαλώς». Από το 2012, η Continental στηρίζει αδιάλειπτα το «Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας, απολύτως δωρεάν, τις ανάγκες όλων των οχημάτων του Οργανισμού (επιβατικά, ασθενοφόρα, μικρά λεωφορεία, βαν) σε ελαστικά, ώστε τα παιδιά και οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν ασφαλείς μεταφορές, κατά τις μετακινήσεις τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, η Continental – EMA A.E. διοργάνωσε ημερίδα μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής, για 20 παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού», ηλικίας 7-14 ετών, που ζουν σε σπίτια του Οργανισμού στην Αττική. Η εκπαίδευση έγινε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, “Jumicar”, στη Νέα Μάκρη Αττικής. Τα παιδιά υποδέχθηκε το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό του πάρκου, τα οποία αφού έλαβαν μια ολοκληρωμένη θεωρητική ενημέρωση σε σήματα και βασικούς  κανόνες του Κ.Ο.Κ, συμμετείχαν, φορώντας πάντα κράνη και ζώνες ασφαλείας, σε μια προσομοίωση πραγματικής οδήγησης μικρών βενζινοκίνητων  αυτοκινήτων, σε συνθήκες οδικής κυκλοφορίας πόλης, τηρώντας όλους τους απαραίτητους  κανόνες.

Η διαδρομή που τα παιδιά οδήγησαν ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς αποτελείται από κυκλοφοριακούς κόμβους 4 διασταυρώσεων, με 29 φωτεινούς σηματοδότες και φυλασσόμενη διάβαση τρένου! Η ημέρα έκλεισε με ενθουσιασμό και παιχνίδια στα γήπεδα του πάρκου, καθώς και προσφορά γεύματος και δώρων στα παιδιά.

Related Articles

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design με ρετρό διάθεση.

cars

Έπεσε σε κώμα από γυρισμένη τρίχα στη βουβωνική χώρα – Έπαθε πνευμονία και έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

cars

Volkswagen Golf R Estate. Το ένα που τα κάνει όλα!

cars

Μία Corvette ZR1 καλεί για βοήθεια (+ video)

cars

Η Touring Superleggera ετοιμάζει την Berlinetta Aero!

cars

Subaru WRX STI EJ20 Final Edition. Το κύκνειο άσμα ενός εμβληματικού κινητήρα!

cars

Οι 5+1 παραβάσεις του ΚΟΚ που θα οδηγούν σε αφαίρεση διπλώματος οδήγησης και άδειας κυκλοφορίας

cars

Νέο Isuzu D-Max. Τολμηρό και συνολικά αναβαθμισμένο.

cars

Ferrari Vision Gran Turismo – Ακραίο καθότι ψηφιακό!

cars