CARSNEWS
MOTONEWS

Ducati Desert X: Ίσως ότι πιο δυνατό οδηγήσαμε!

Ducati Desert X: Ίσως ότι πιο δυνατό οδηγήσαμε!
  • Διαβάστηκε από 2.788 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/10/2023

Το Ducati Desert X είναι μια μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη με χωμάτινο προσανατολισμό και εξοπλισμένη με Off/Road τροχούς και κινητήρα V2 απόδοσης 110 ίππων και μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

DUCATI: Αμέτρητα δώρα σε όλους! http://www.mototriti.gr/

Με απόδοση 110 ίππων και 6 Riding Modes.

Το Ducati Desert X είναι εξοπλισμένο με τον υγρόψυκτο V2 κινητήρα Testastretta 11° Desmodromic χωρητικότητας 937 κ. εκ. με απόδοση 110 ίππων στις 9.250 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.500 σ.α.λ. Το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού δίνει την επιλογή στον αναβάτη να επιλέξει ανάμεσα σε έξι διαφορετικά Riding Modes: Sport, Touring, Urban, Wet, Enduro και Rally. Εξοπλίζεται επιπλέον με μονάδα IMU έξι αξόνων από την Bosch εφοδιάζοντας το πακέτο των ηλεκτρονικών του βοηθημάτων με Traction Control, Wheelie Control και φρένο κινητήρα 3 επιπέδων ενώ η μετάδοση περνά μέσω κιβωτίου 6 σχέσεων με συμπλέκτη ολίσθησης και Quickshifter δύο κατευθύνσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ακτινωτούς τροχούς και cornering ABS.

Το πλαίσιο του Ducati Desert X είναι ατσάλινου τύπου με ακτινωτούς τροχούς 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με τις διαστάσεις των ελαστικών τους να είναι 90/90-21 και 150/70-18 αντίστοιχα. Το σύστημα της πέδησης αποτελείται από δύο δίσκους εμπρός 320 mm με δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων και πίσω δίσκο 264 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων και cornering ABS. Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Kayaba και συνδυάζουν εμπρός πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 46 mm με διαδρομή 230 mm που συνεργάζεται με σταμπιλιζατέρ και πίσω από μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ. Το συνολικό του βάρος είναι 223 κιλά συμπεριλαμβανομένου και του ρεζερβουάρ 21 λίτρων ενώ η απόσταση της σέλα από το έδαφος είναι 875 mm δίνοντας στον αναβάτη ψηλή θέση οδήγησης.

Full Led φώτα, adventure εξοπλισμός και οθόνη TFT 5 ιντσών.

Τα φωτιστικά σώματα του Ducati Desert X είναι τεχνολογίας LED με πρωταγωνιστή στην εμφάνισή τους δύο κυκλικούς εμπρόσθιους προβολείς ρετρό αισθητικής που παραπέμπει σε μοτοσυκλέτες Rally. Ο αναβάτης ενημερώνεται με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω οθόνης TFT 5 ιντσών κάθετης διάταξης που επιτρέπει την σύνδεσή της με Smartphone κινητό τηλέφωνο και με την εφαρμογή της Ducati Multimedia System. Η προστατευτική ποδιά αλουμινίου του κινητήρα, η ζελατίνα και οι προστατευτικές χούφτες ολοκληρώνουν την Adventure εμφάνιση του μοντέλου. Είναι διαθέσιμο σε 2 χρωματισμούς: Star White Silk και RR 22.

Η τιμή του Ducati Desert X  είναι: 19.000 ευρώ.

Ducati Desert X

Με απόδοση 110 ίππων και 6 Riding Modes.

Με ακτινωτούς τροχούς και cornering ABS.

Full Led φώτα, adventure εξοπλισμός και οθόνη TFT 5 ιντσών.

Πόσο ακόμα adventure να γίνει μια μοτοσυκλέτα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

H ουγγρική Mokka σε άλλη μια ξεχωριστή χειροποίητη δημιουργία

cars

Talos – Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του 1ου ΕΠΑΛ Καισαριανής

cars

QJ Motor SRK 800RR: Αποκαλύφτηκε το νέο τετρακύλινδρο supersport

cars

Indian FTR x 100% Carbon 2024 – Για 400 γκαράζ και μόνο

cars

Δεν φτάνεις καλά; Να τι πρέπει να κάνεις…

cars

Νέα υπεύθυνη CRM και επικοινωνίας του κλάδου YAMAHA της μοτοδυναμικης

cars

Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

cars

150 χρόνια από την ίδρυση της NSU

cars

Ιστορίες καθημερινότητας – Πούλα με λοιπόν στο ξαναλέω

cars