CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Η McLaren δείχνει πρώτη τα χρώματα για το μονοθέσιο του 2024

Η McLaren έκανε την έκπληξη και χωρίς να ανακοινώσει ημερομηνίες και teaser παρουσίασε τα χρωματά της για το 2024. Είναι και πάλι πορτοκαλί παπάγια.

Top Gear TEAM

McLaren MCL38 F1 2024

Η παπάγια έγινε λιγο πιο γνωστή από ό,τι ήταν μέχρι να χρησιμοποιήσει το έντονο πορτοκαλί της η McLaren στην Formula 1 και με ανάλογους χρωματισμούς θα συνεχίσει και το 2024 η ομάδας του Zak Brown που δεν άλλαξε τη σύνθεσή της, διατηρώντας τον Lando Norris και τον Oscar Piastri ως δίδυμο οδηγών. 


Η McLaren παρουσίασε διαδικτυακά το νέο της μονοθέσιο, την MCL38 και εκτός του πορτοκαλί που το χαρακτηρίζει, το άλλο χρώμα που είναι έντονο είναι αυτό το ανθρακί που δίνει την αίσθηση του γυμνού, αλλά ξέρεις τώρα πια, ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται. Το χαμηλό του βάρος. 

McLaren MCL38 F1 2024

Ο σχεδιασμός για το 2024 ενσωματώνει μερικά από τα στοιχεία που είδαμε στο περσινό “Stealth Mode” χρώμα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, ενώ οι αριθμοί των Lando Norris και Oscar Piastri είναι από χρώμιο, όπως στο ειδικό livery του βρετανικού Grand Prix του περασμένου Ιουλίου.

McLaren MCL38 F1 2024

Κάπως έτσι η McLaren υπερήφανα μπορεί να υποστηρίξει πως διάλεξε για τα φετινά χρώματά της όλα όσα μας έκαναν εντύπωση στα περσινά ειδικά liveries που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της σεζόν και καλά έκανε, γιατί δεν είναι καθόλου άσχημο μονοθέσιο. 

McLaren MCL38 F1 2024

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για το μονοθέσιο με την καλύτερη βελτίωση στη διάρκεια του 2023, καθώς ξεκίνησε από το κάτω μέρος του grid για να φτάσει να είναι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να κερδίσει την Red Bull.

McLaren MCL38 F1 2024

Το κανονικό μονοθέσιο θα παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου, καθώς αυτό δεν περιλαμβάνει τις αλλαγές που έχει υποστεί για να διατηρηθεί στο επίπεδο να διεκδικεί νίκες.

McLaren MCL38 F1 2024

Ποιος ξέρει, ίσως το 2024 να είναι όντως η χρονιά που η McLaren θα επιστρέψει στις νίκες. 

Related Articles

F1: Τρομακτικό ατύχημα, σώθηκε από θαύμα ο Grosjean (video)

cars

Επίσημο: Ο Nikita Mazepin στη Haas F1 από το 2021!

cars

F1 owners confirm huge new deal to takeover MotoGP series

cars

Συγκλονιστικά λόγια για τον Σουμάχερ: «Η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι ο Μίκαελ δεν είναι κοντά σε αυτό που θυμόμαστε»

cars

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων στη Formula 1

cars

Mαξ Φερστάπεν, ο πιλότος που κέρδισε το γκραν πρι Βρετανίας με το ένα χέρι…κουλό

cars

Θεσσαλονίκη: Σε ρυθμούς Formula 1 η νέα παραλία- Εντυπωσιάζει το μονοθέσιο της Red Bull,

cars

McLaren announce cutting-edge recycled carbon fibre trial

cars

LIVE TV: Με παρόντα τον Χόρνερ η παρουσίαση της νέας Red Bull Racing RB20

cars