CARSNEWS
F1 & RACES

F1 GP Μπαχρέιν: Δείτε όλη τη δράση! (+video)

Βλέπετε, οι διαφορές μεταξύ των κορυφαίων ομάδων είναι αρκετά μικρές. Ακόμη και έπειτα από 300+ χιλιόμετρα αγώνα. Κατά συνέπεια το παραμικρό λάθος (ή τεχνικό πρόβλημα) μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά.

Ένα τέτοιο λάθος έκανε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ στην εκκίνηση. Ο Γερμανός χτύπησε τον Στρολ στην πρώτη στροφή καταστρέφοντας τον αγώνα και των δύο.

Κατά τα άλλα η πρώτη εκκίνηση της σεζόν ήταν μεν εντυπωσιακή αλλά χωρίς απρόοπτα. Ο Φερστάπεν κράτησε την πρωτοπορία και μετά απλώς… χάθηκε στον ορίζοντα!

Η 2η θέση του Λεκλέρ στις κατατακτήριες έδωσε υποσχέσεις στους tifosi. Εκείνοι, όμως, έχουν μάθει πια να κρατούν μικρό καλάθι. Ευτυχώς γιατί ο αγώνας του Μονεγάσκου σημαδεύτηκε από πολλά προβλήματα που τον περιόρισαν τελικά στην 4η θέση.

Ευτυχώς για την Scuderia, ο Κάρλος Σάινθ έσωσε την παρτίδα. Ο Ισπανός τερμάτισε τρίτος κρατώντας, μάλιστα, επαφή με την Red Bull του Σέρχιο Πέρεζ μέχρι το τέλος.

Ο οποίος Πέρεζ ελπίζει σε ένα 2024 πολύ καλύτερο από το 2023. Στον πρώτο αγώνα, πάντως, δεν τα πήγε και άσχημα.

Φυσικά αφεντικό του αγώνα δεν ήταν άλλο από τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός συνεχίζει να συλλέγει νίκες και τρόπαια. Αυτή ήταν η 55η φορά που ο Μαξ ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Και η κατά την οποίαν κερδίζει έχοντας ξεκινήσει από την pole, σημειώσει τον ταχύτερο γύρο και κρατώντας την πρωτοπορία σε όλον τον αγώνα. Ή αλλιώς το Grand Slam!

Related Articles

Ο Τεντ Κράβιτζ έχει άσχημα νέα για τον Σέρχιο Πέρεζ

cars

F1: Το καλεντάρι για το 2024 – Με τρεις σαββατιάτικους αγώνες η σεζόν

cars

Ο Schumacher θα αναζωπύρωνε την F1 στη Γερμανία

cars

Formula 1® intensifies development of Aston Martin Valhalla supercar

cars

Ο Φερστάπεν ταχύτερος στο FP1 του GP Αυστρίας μπροστά από τις Ferrari

cars

Η νέα Pininfarina Battista έρχεται με 1.877 PS και «κουβαλά» ένα θρυλικό όνομα της F1 (photos-video)

cars

Taylor Swift’s thinly-veiled swipe at F1 veteran Fernando Alonso

Bury

GP ΗΠΑ: Στην Pole Position o Bottas!

cars

O Vettel προσέγγισε τη Red Bull ενόψει 2021!

cars