CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: «Έβρεξε» ποινές στην Αυστρία

Το Σάββατο στο Sprint έβρεχε κανονικά, την Κυριακή στον Κυρίως Αγώνα της Αυστρίας «έβρεχε» ποινές που δεν σταμάτησαν με τον τερματισμό.

Οι αγωνοδίκες του δέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 είχαν πολλή δουλειά, μόνο που ως επί το πλείστον δεν τσέκαραν μονομαχίες αλλά τα όρια της πίστας.

Χαμός γινόταν από την Παρασκευή, είχαμε 47 ακυρωμένους χρόνους στις κατατακτήριες δοκιμές και στον αγώνα, χάθηκε το μέτρημα. Μαζί και η μπάλα!

-

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε αλλά μετά από ένσταση της Aston Martin οι αγωνοδίκες άρχισαν ξανά να μετρούν παραβιάσεις. Συνολικά εντοπίστηκαν περί τις 1200! Ναι, 1200!

Πέρα από τις ποινές κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι, τιμωρήθηκαν οκτώ οδηγοί και εκ των υστέρων. Τα δύο πιο βαριά ονόματα ήταν αυτά των Carlos Sainz και Lewis Hamilton, ενώ στο ποινολόγιο μπήκαν επίσης οι Pierre Gasly, Alex Albon, Esteban Ocon, Logan Sargeant, Nyck de Vries και Yuki Tsunoda.

Ο Sainz έπεσε από την τέταρτη θέση στην έκτη, με τον Lando Norris να ανεβαίνει τέταρτος ενώ ο Fernando Alonso πέμπτος. Ο Hamilton που είδε την καρό σημαία έβδομος, υποχώρησε κατά μία θέση, την οποία παραχώρησε στον ομόσταβλό του, George Russell.

Πιο πίσω, ο Gasly έπεσε δέκατος αλλάζοντας θέσεις με τον Lance Stroll ενώ οι υπόλοιπες ποινές δεν επηρέασαν την κατάταξη και τις βαθμολογίες.

-

Η νέα δεκάδα του Γκραν Πρι Αυστρίας:

Related Articles

Πώς θα επηρεάσει ο καιρός το GP Ουγγαρίας

cars

Formula 1: Ανέλαβε ο Φερστάπεν, σχόλασε ο γάμος – Πρώτη pole position στο Μπαχρέιν για τον παγκόσμιο πρωταθλητή

cars

Ricciardo gets his F1 chassis wish – but it’s a ‘happy accident’

cars

F1 GP Μεξικού: Στην pole o Verstappen!

cars

Το καλοκαιρινό F1 Vlog!

cars

Ο Stewart θα προτιμούσε την αποχώρηση του Vettel

cars

F1: Στο προσκήνιο και πάλι οι εύκαμπτες αεροτομές

cars

Formula1: Πότε θα δούμε τις γυναίκες στα γκραν πρι;

cars

Ποια πίστα θα αντικαταστήσει το GP Ιαπωνίας που ματαιώθηκε;

cars