Carlos Sainz

Μπορεί το κοινό της Formula 1 να έχει ενθουσιαστεί με τα νέα της μετεγγραφής του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari, υπάρχει όμως και κάποιος που δεν χάρηκε με αυτά: ο Carlos Sainz.

O Ισπανός θα χάσει τη θέση του στην ιταλική ομάδα, αφού το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί, για να ανοίξει θέση για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2025.

-

Μετά την επισημοποίηση των παραπάνω, ο Sainz ανέβασε το παρακάτω μήνυμα στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

«Μετά τα σημερινά νέα, η Scuderia Ferrari κι εγώ θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο τέλος του 2024. Όμως έχουμε ακόμα μία μεγάλη σε διάρκεια σεζόν μπροστά μας, κι όπως πάντα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τους Tifosi σε όλο τον κόσμο. Τα νέα για το δικό μου μέλλον θα ανακοινωθούν προσεχώς».

Πιθανότερος προορισμός για τον Sainz είναι η Audi (που το 2025 θα αγωνίζεται ως Stake F1), για λογαριασμό της οποίας οδηγεί τα τελευταία χρόνια στο Ράλλυ Ντακάρ ο πατέρας του, Carlos Sainz Sr.