CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1 2024: Έστω κι έτσι, έκανε το σωστό ο ΑΝΤ1…

Ο ελεύθερος ΑΝΤ1 δεν αρκεί: Το κόλπο-γκρόσο του ΑΝΤ1+ με την Formula 1 εκτοξεύει τους συνδρομητές

Η επιβεβαίωση του Dailymedia ήρθε όσον αφορά τα δικαίωματα της Formula1. Όπως είχατε διαβάσει πρώτα εδώ, η απόφαση για να «μετακομίσει» η Formula 1 από την Cosmote στον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+ ήταν ειλημμένη και το μόνο που απέμενε ήταν τα τυπικά.

Ο ΑΝΤ1+, η συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, για τρία χρόνια θα δείχνει όλες τις διαδικασίες ενός αγωνιστικού τριημέρου (ελεύθερες δοκιμές, κατατακτήριες, τα 6 Sprint Race και τους 23 αγώνες της χρονιάς) χωρίς διαφημίσεις, ενώ ο ΑΝΤ1 θα δείξει τα 6 Sprint Race και τα 23 grand prix, αλλά με διαφημίσεις.

Οι θεατές του πιο δημοφιλούς μηχανοκίνητου σπορ μπορεί να πρέπει να πληρώνουν συνδρομή στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 όμως ο όμιλος θα κάνει στο κοινό δύο δώρα. Να δείξει τον πρώτο και τον τελευταίο grand prix της χρονιάς στον ελεύθερο ΑΝΤ1. Η αρχή εξάλλου έγινε καθώς ο πρώτος αγώνας στο Μπαχρέιν μεταδόθηκε ήδη και στο ελεύθερο το Σάββατο που μας πέρασε και οι τηλεθεατές που δεν έχουν την συνδρομητική πλατφόρμα πήραν μία μικρή, έστω, γεύση από το νέο πρωτάθλημα. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το μεγάλο φινάλε, τον τελευταίο αγώνα της σεζόν δηλαδή.

Ούτως ή άλλως είναι πασιφανές πως ο Μαξ Φερστάπεν θα κάνει περίπατο και φέτος με τον Βέλγο-Ολλανδό πιλότο να είναι το πρώτο φαβορί για ακόμα έναν τίτλο. Θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά; Θα έχει ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς βαθμολογικό ενδιαφέρον; Οι απαντήσεις στον ANT1+.

  • ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.

Related Articles

F1 GP Μπαχρέιν: Πώς ο Μαξ πήρε την pole από τον Σαρλ (+video)

cars

Ο Hamilton και ο Russel διασκεδάζουν στην… παιδική χαρά! (+video)

cars

Η ανανέωση του Αλόνσο έφερε τα πάνω κάτω στη μεταγραφική περίοδο της F1

cars

Red Bull’s Sergio Perez nearing new Formula 1 deal amid strong 2024 season start

cars

Mini αφιέρωμα στις σεζόν 1994 -2013

cars

Hamilton: Και επίσημα Βραζιλιάνος πολίτης

cars

F1 GP Τουρκίας: Όλα μούσκεμα στο FP3

cars

F1 GP Μονακό: 1-2 η Ferrari στο FP2!

cars

Αυτή είναι η νέα ομάδα που κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στη Formula 1

cars