CARSNEWS
NEW MODELS

H νέα Mercedes-Benz C-Class χωρίς καμουφλάζ

Η σημερινή γενιά της Mercedes-Benz C-Class διανύει το δεύτερο μισό της ζωής έχοντας ήδη υποστεί το mid life facelift, ωστόσο, με τα βλέμμα όλων στραμμένα στη νέα S-Class ουδείς είχε στο μυαλό του την αντικατάσταση της δημοφιλέστατης και στην ελληνική αγορά μπερλίνα.

Μέχρι και την εμφάνιση της νέας Mercedes-Benz C-Class στους δρόμους της Γερμανίας χωρίς ίχνος καμουφλάζ η οποία υπενθυμίζει σε όλους την έλευση του νέου μοντέλου το δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς.

Σε ό,τι αφορά τουλάχιστον στον σχεδιασμό του μπροστινού τμήματος, η εικόνα της νέας C-Class δεν απέχει από εκείνη των υπολοίπων μοντέλων της γερμανικής φίρμας, με την κεντρική εισαγωγή αέρα να έχει κερδίσει σε μέγεθος και να επισκιάζει πλέον τους ούτως ή άλλως διακριτικότερους σε σχεδίαση προβολείς.

Μεγαλύτερο βάρος έχει δοθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και ειδικότερο στο cockpit το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σημερινό μοντέλο. Η οθόνη αφής θα ενσωματώνεται πλέον στην κεντρική κονσόλα όπου σε συνδυασμό με τη μονάδα ελέγχου του κλιματισμού θα διαμορφώνει μια εντυπωσιακή σε μέγεθος επιφάνεια.

Ψηφιακός θα είναι και ο πίνακας οργάνων, υποστηρίζοντας το περίφημο MBUX της MercedesBenz κάτω από την ομπρέλα του οποίο τοποθετούνται οι εφαρμογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα κινητήρια σύνολα της νέας MercedesBenz CClass, τα υβριδικά σύνολα θα αποτελέσουν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση, ενώ και οι plug-in υβριδικές προτάσεις του αυτοκινήτου αναμένεται να πολλαπλασιαστούν.     

Διαβάστε ακόμα

Στην Ελλάδα η plug-in υβριδική Mercedes-Benz A-Class. Τιμές και εξοπλισμός

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το μήλο κάτω από τη μηλιά: O Ken Block διδάσκει drift την κόρη του (Video)

cars

To υβριδικό Jeep Renagade πέφτει στα 1,9 λίτρα/100 χλμ.

cars

Δεν πρόκειται να επιστρέψει ο Alonso στη Formula 1

cars

Πόσο κοστίζει τo plug-in υβριδικό Renault Captur;

cars

Η λαμπερή ιστορία της Bentley Mulsane

cars

Aπίστευτα πρόστιμα στην Γαλλία για τη μάστιγα των “φτιαγμένων” ηλεκτρικών ποδηλάτων

cars

Οριστικό: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6:00 το πρωί – Πότε και πώς επιτρέπεται

cars

Black Friday στη Subaru – Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος και 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία

cars

Η Lotus Evija είναι «ανοιχτή» μόνο για τους πελάτες της (video)

cars