CARSNEWS
NEW MODELS

H Aston Martin ετοιμάζει νέες εκδοχές της DBX, μία κουπέ και μία επταθέσια

Μπορεί η DBX να είναι το πρώτο SUV της Aston Martin, όμως όπως φαίνεται δεν θα είναι και το μοναδικό. Και ήδη η εταιρία, αν και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις παραδόσεις, σκέφτεται να φτιάξει δύο ακόμα εκδόσεις. Μία πιο σπορ με κουπέ χαρακτηριστικά και μία ακόμα μεγαλύτερη με επταθέσια διάταξη.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Marek Reichman, σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Αυστραλίας, υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν και νέες εκδόσεις της DBX στο άμεσο μέλλον. Όχι κάποιο μικρότερο μοντέλο, αλλά ένα που θα βασίζεται πάνω στο πλαίσιο της DBX και θα έχουν άλλη προσέγγιση.

Όπως είπε ο ίδιος δεν θα κατέβει κατηγορία η μάρκα, αλλά θα κρατήσει το ίδιο μεταξόνιο και ίσως να μικρύνει λίγο το πορτ-μπαγκάζ ώστε να γίνει μία κουπέ εκδοχή ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για μεγαλύτερους χώρους, για τρεις σειρές καθισμάτων, κάτι που είναι πιο εύκολο.

Η κουπέ εκδοχή θα βρεθεί απέναντι σε αυτοκίνητα όπως τα οι Porsche Cayenne Coupe, BMW X6, Lamborghini Urus κ.λπ. Η μεγαλύτερη με τις τρεις σειρές καθισμάτων θα βρεθεί απέναντι σε πολυτελή μοντέλα όπως  οι BMW X7 και Mercedes-Benz GLS. 

Η είσοδος και στις δύο αυτές κατηγορίες θα μπορούσαν να ανεβάσουν τις πωλήσεις της εταιρίας, και πιο πάνω από τις 4.000 μονάδες που περιμένει η εταιρία μετά την είσοδο της DBX στην αγορά. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μηδενική προκαταβολή και όφελος έως 3.000 ευρώ από την VW

cars

GP Βαρκελώνης: Μια ακόμα… χαλαρή pole position για τον Hamilton-Άφαντη η Ferrari

cars

Mercedes-Benz: Iδιαίτερα προσοδοφόρα η AI τεχνολογία

cars

Πάνω από 60% η πτώση στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάρτιο (Πίνακες)

cars

Περισσότερες πληροφορίες για το Hyundai Santa Cruz

cars

Τα supercars που σημάδεψαν την ιστορία της Porsche (Video)

cars

Ένα αυτοκίνητο για τον σκοτεινό ιππότη

cars

Το Toyota GR Yaris αποκτά «μικρό» αδερφό

cars

Υπάρχει επιστημονική μέθοδος για την εύρεση θέσης στάθμευσης;

cars