CARSNEWS
NEW MODELS

Need for Speed in Real Life! (βίντεο)

Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο των δημιουργών του. Αποτελεί το τρίτο μέρος της σειράς Need for Speed in Real Life, το οποίο και είναι αφιερωμένο στο Need for Speed: Most Wanted, έναν από τους καλύτερους τίτλους που κυκλοφόρησαν από τη γνωστή σειρά παιχνιδιών. Γρήγορα, βελτιωμένα αυτοκίνητα παρουσιάζονται σε στιλ Need for Speed, με συγκεκριμένες λήψεις και αρκετά γραφικά. Κατόπιν ξεκινάει η δράση.

Ο πρωταγωνιστής στο εν λόγω βίντεο, είναι μία βελτιωμένη BMW M3 GTR της σειράς Ε46. Παρά τα χρονάκια της, οπτικά δείχνει εντυπωσιακή, με ανάλογα υψηλές δυνατότητες. Αρχικά λαμβάνει μέρος σε έναν παράνομο αγώνα, όπου κερδίζει τους ανταγωνιστές του, Toyota Supra, Mazda RX-8 και Porsche Cayman S. Κατόπιν πέφτει επάνω σε μία αστυνομική Mustang και αρχίζει η καταδίωξη, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι. Φυσικά, η M3 GTR είναι πολύ δυνατή και κατορθώνει να ξεφύγει από το διώκτη της…

Το όλο concept είναι γυρισμένο έτσι ώστε να αποτελεί όσο πιο πιστό αντίγραφο του παιχνιδιού. Η ποιότητα του δεν είναι επαγγελματική, είναι όμως πολύ προσεγμένη και δείχνει πως οι παραγωγοί του μόχθησαν αρκετά για το φτιάξουν. Αντίστοιχα και οι κόντρες παίζουν σε λίγο πιο γρήγορη ταχύτητα, ώστε να δίνουν μία αίσθηση παράνομου αγώνα ή καταδίωξης. Τα γυρίσματα, ωστόσο, έχουν γίνει σε δρόμους ανοικτής κυκλοφορίας, με την κίνηση να φαίνεται. Όσοι πάντως είσαστε φίλοι των παιχνιδιών Need for Speed, θα το ευχαριστηθείτε.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τίποτα δεν σταματά την κυριαρχία των SUV στις αγορές της Ευρώπης

cars

World Car 2020: To Kia Telluride είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο!

cars

O κορωνοϊός θα οδηγήσει σε τρομερή ύφεση την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Πως σχεδίασα την πρώτη BMW X5 (βίντεο)

cars

Το αυτοκίνητο που θα θέλαμε όλοι έρχεται σε τιμή έκπληξη

cars

GP Βαρκελώνης: Μια ακόμα… χαλαρή pole position για τον Hamilton-Άφαντη η Ferrari

cars

Η Autohellas δεν επηρεάζεται από την πτώχευση της Hertz Global

cars

Τιμόνι με αισθητήρα αφής στη Mercedes-Benz E-Class

cars

Το Tesla Model 3 τα βάζει με Nissan GT-R και Chevrolet Camaro (Video)

cars