CARSNEWS
F1 & RACES

O Βολφ ανανέωσε με τη Mercedes και έστειλε μήνυμα νίκης

Ο Αυστριακός υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο για να μείνει στο «τιμόνι» της γερμανικής ομάδας και να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1.

Πλήθος εξελίξεων στο στρατόπεδο της Mercedes-AMG τις τελευταίες ώρες. Η γερμανική ομάδα αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της για τη φετινή χρονιά της Formula 1. Επιπλέον υπήρξαν εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.

Ο Τότο Βολφ θα παραμείνει στο ρόλο του επικεφαλής της Mercedes-AMg F1, έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη γερμανική φίρμα. Η διάρκειά του αναμένεται να είναι τριετής.

Ο Βολφ είναι ο δεύτερος μακροβιότερος επικεφαλής ομάδας Formula 1 στο τωρινό grid, πίσω μόνο από τον Κρίστιαν Χόρνερ της Red Bull Racing. Ο 52χρονος πήγε στη Mercedes το 2013 και είναι ένας εκ των πιο επιτυχημένων διευθυντών στην ιστορία του σπορ. Επιπλέον, κατέχει το 33% της ομάδας, κάτι το οποίο διευκόλυνε την παραμονή του.

Τότο Βολφ

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την ομάδα του Μπράκλεϊ. Κατέκτησε μόλις μία νίκη στη νέα εποχή της Formula 1, η οποία ήταν στο Grand Prix Βραζιλίας του 2022. Ο Βολφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, μίλησε για επιστροφή στην κορυφή για τη Mercedes.

«Δεν πάω πουθενά. Μένω στη Mercedes για να κερδίσουμε τη Red Bull με τον Λιούις Χάμιλτον. Οι οδηγοί που βρέθηκαν στον προσομοιωτή μας είπαν πως το μονοθέσιο του 2024 διαφέρει πολύ με αυτό των προηγούμενων δύο ετών. Αν δώσουμε στον Χάμιλτον ένα μονοθέσιο το οποίο μπορεί να εμπιστευθεί, μπορεί να βρεθεί μπροστά από όλους», ανέφερε σύμφωνα με τη gazzetta dello sport.

Τότο Βολφ

Η αναφορά αποκλειστικά στον Λιούις Χάμιλτον ενδέχεται να μην είναι τυχαία. Πιθανότατα μαρτυρά πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει το ρόλο του νούμερο ένα, δηλαδή του ηγέτη της ομάδας στο 2024.

Βέβαια αν κάτι έχει αποδείξει στο παρελθόν η Mercedes είναι πως δίνει ίσες ευκαιρίες και στον δεύτερο οδηγό της ομάδας.

Φωτογραφίες: LAT/Mercedes

Related Articles

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΒΕΛΓΙΟ (30/07/2023)

cars

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto

cars

Νέα Φόρμουλα 1 : O Max Verstappen μπορεί να φτάσει στα άκρα, ο Lewis Hamilton περιφρονείτε

cars

Προγνωστικά Formula 1 (08/10/23): Grand Prix Κατάρ

cars

Lewis Hamilton thrilled with new Mercedes reality despite fresh Japanese GP blow

Bury

F1 GP Άιφελ: Ο Bottas επικράτησε στη μεγάλη μάχη της pole

cars

Formula 1: Ανακοινώθηκε πού θα φιλοξενηθούν τα Sprint της νέας σεζόν

cars

Formula 1: Απίθανο βίντεο από τις στροφές και τις μεγάλες κλίσεις του οδοστρώματος στο Ιντερλάγκος!

cars

WATCH: McLaren set new F1 pit stop record with spectacularly quick tyre change in Qatar

cars