CARSNEWS
NEW MODELS

Techtalk: Πως ελέγχουμε τα υγρά του κινητήρα μας; (βίντεο)


ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Ι.ΚΤΕΟ Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗ CITROEN, ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ, ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΑΣ.

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 18/6/2020

Η αλήθεια είναι πως οι κινητήρες των σύγχρονων αυτοκινήτων είναι πολύ αξιόπιστοι στη χρήση τους. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το καπό θα πρέπει να ανοίγει μόνο μία φορά το χρόνο, στα προγραμματισμένα service. Κάθε οδηγός που σέβεται τον εαυτό του -και την περιουσία του- καλό είναι να γνωρίζει τα στοιχειώδη για τη φροντίδα και τις ανάγκες του αυτοκινήτου του.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Γιάννης Γουριώτης, αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής του Ι.ΚΤΕΟ λ. Βουλιαγμένης, μας εξηγεί το τι θα πρέπει να προσέχουμε και εμείς σε ένα κινητήρα. Πώς ελέγχουμε τη στάθμη του λιπαντικού, από πού προσθέτουμε καθαριστικό υγρό στο σύστημα πλύσης του παρμπρίζ, όπως και το τι θα πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που ανακαλύψουμε ότι τα υγρά των φρένων έχουν πέσει κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα.

Σε αυτό το ταξίδι της ανακάλυψης ορισμένων βασικών γνώσεων για κάθε οδηγό, συνοδοιπόρος μας είναι το Citroen C3 Aircross 1.2 Puretech 110PS Origins. Ελπίζουμε να βρείτε το βίντεο ενδιαφέρον και υποσχόμαστε να επανέλθουμε με περισσότερες χρηστικές συμβουλές, στο άμεσο μέλλον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Συνέντευξη – G. Hall, MoneyGram: «Ήρθαμε να μείνουμε με τη Haas, δεν έχουμε θέμα να εμφανιζόμαστε στη Σ. Αραβία»

cars

Απαράμιλλη τελειότητα το Hyundai Ioniq 6

cars

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, απροσπέλαστος ο Κηφισός

cars

H R-Reforged θα κατασκευάσει 38 σπέσιαλ Aston Martin

cars

Άμεση επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC

cars

Η σύγχρονη εκδοχή της Porsche 904 διαθέτει τεχνολογία από την 918 Spyder

cars

Αμερικάνος καταχράστηκε κονδύλια του Κορωνοϊού για να πάρει Lamborghini

cars

Η Ferrari “έβαλε εμπρός” τις μηχανές της (video)

cars

Βαθιά υπόκλιση στον monsieur Leclerc (video)

cars