CARSNEWS
NEW MODELS

Video: Burn out από Ρώσο ημίθεο πάνω σε πλατφόρμα μεταφοράς

Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε με τη λογική όσα παρακολουθήσετε στα δύο video που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να βρείτε τον λόγο και την αιτία που οδήγησαν τον Ρώσο οδηγό μιας Mercedes-AMG C 63 να πραγματοποιήσει ένα μεγαλοπρεπές burn out τη στιγμή που το γερμανικό sedan ταξίδευε προς άγνωστο προορισμό πάνω σε πλατφόρμα μεταφοράς.

Ο Ρώσος όχι μόνο κατάφερε να αποδείξει ότι η βλακεία είναι ανίκητη αλλά και να γεμίσει έναν δημόσιο δρόμο με καπνό που περιόρισε στο ελάχιστο την ορατότητα των υπόλοιπων οδηγών.

Όχι μόνο κατάφερε να καταστρέψει ολοκληρωτικά τα πίσω ελαστικά την C 63 αλλά και να σπάσει του ιμάντες πρόσδεσης, χτυπώντας με τι ζάντες του αυτοκινήτου πάνω στα μεταλλικά τοιχώματα της πλατφόρμας.

Το χειρότερο απ’ όλα, ωστόσο, είναι ότι ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης της Mercedes-AMG C 63 διαθέτει έναν λογαριασμό σε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο όπου και δημοσιεύει τα… κατορθώματά του, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περί τους 136 χιλιάδες ακολούθους.

Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν, ο archi_6.3 να βρει μιμητές σε μια χώρα όπου τα ατυχήματα στους δρόμους αποτελούν μια πραγματική μάστιγα.

Related Articles

Η ανανεωμένη BMW Μ5 είναι προ των πυλών

cars

Νέο Ford Fiesta, ένα ξεχωριστό, ευέλικτο και ευχάριστο οδηγικά supermini (Video)

cars

Το καινούργιο Audi A4 θα έχει ακόμα πιο χαρακτηριστική εμφάνιση

cars

Βάζει φωτιά το Toyota GR Yaris των 261 ίππων!

cars

To νέο Ford Kuga αλλάζει τον χάρτη των SUV

cars

AudiStream: Η Audi σας ξεναγεί στα εργοστάσιά της… εξ αποστάσεως

cars

Το νέο Audi RS3 φλερτάρει με τους 450 ίππους

cars

Η Aston Martin θέλει να γίνει μία «Βρετανική Ferrari»

cars

Ελ. Βενιζέλος: Μπάρες με χρέωση για οδηγούς που καθυστερούν στις αφίξεις και στις αναχωρήσεις

cars