CARSNEWS
F1 & RACES

Μία βόλτα στο COTA με τον Norris (video)

Μπορεί το Circuit of the Americas να αποτέλεσε πεδίο θριάμβου για τον Lewis Hamilton αφού κατέκτησε και μαθηματικά τον έκτο παγκόσμιο τίτλο του, είδαμε όμως εκεί πολλές εντυπωσιακές οδηγικές παραστάσεις.

Κι όχι όλες με μονοθέσια της Formula 1, όπως μαρτυρά και το video που σας παραθέτουμε σήμερα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως είναι να βρίσκεστε στο δεξί κάθισμα με έναν οδηγό της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο τιμόνι;

Σας έχουμε την απάντηση, αφού το video σας βάζει στη θέση του συνοδηγού μίας εντυπωσιακής McLaren 600LT, με τον Lando Norris στο τιμόνι! Τον υπέρ-ταλαντούχο 19χρονο οδηγό που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν!

Ο rookie της McLaren έχει συγκεντρώσει 41 πόντους στους πρώτους 19 αγώνες της καριέρας του στη Formula 1. Ειδικά στο Τέξας, τερμάτισε έβδομος και ήταν η ένατη παρουσία του σε βαθμολογούμενη θέση!

Όσο για την 600LT, παίρνει ισάριθμα άλογα από τον Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3.8lt. Η ροπή ορίζεται στα 620 Nm και τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 2.9 δευτερόλεπτα.

Δείτε λοιπόν τις προαναφερθείσες αρετές, με τον Norris να τιθασεύει την πανέμορφη «Βρετανίδα» στο πλαίσιο των Hot Laps της Pirelli, πατώντας play…

--

Related Articles

Προγνωστικά Formula 1: Στη Βρετανία με εκπλήξεις

cars

Άλισον: ‘Δεν βλέπω λόγο να μην πιάσει η Mercedes τη Red Bull φέτος’

cars

GP Ρωσίας: Μπροστά η Ferrari στην τελευταία πρόβα

cars

F1: Επισημοποιήθηκε το Grand Prix του Πορτιμάο

cars

Sebastian Vettel: Αυλαία σε μια σπουδαία παράσταση (+video)

cars

Η Haas απέρριψε τον Wehrlein

cars

F1 – Κανονικά ο Χόρνερ στην παρουσίαση της νέας Red Bull

cars

Βολφ: «Θα είμαστε στην κορυφή το 2024, αν…»

cars

Marko (Red Bull): Πώς διέρρευσαν από τη FIA οι πληροφορίες για το όριο μπάτζετ;

cars