CARSNEWS
NEW MODELS

Πλήρης ανατροπή με το πρόγραμμα της Ίμολα!

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της, η Formula 1 θα έχει αγωνιστικό διήμερο κι όχι τριήμερο. Τούτο θα συμβεί στο γκραν πρι της Ίμολα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου στην πίστα, η οποία φιλοξένησε για τελευταία φορά αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού πριν από 14 χρόνια.

Όπως αποφασίστηκε, το πρωί του Σαββάτου θα διεξαχθεί μία περίοδος ελεύθερων δοκιμών διάρκειας 90’, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. ώρα Ελλάδος. ΟΙ κατατακτήριες θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου, στις 3 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Κυριακής, η εκκίνησή του θα δοθεί στις 2.10 μ.μ. ώρα Ελλάδος, ήτοι δύο ώρες νωρίτερα από το συνηθισμένο σε ό,τι αφορά στα επί ευρωπαϊκού εδάφους γκραν πρι της τελευταίας διετίας.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας της Ίμολα θα είναι διήμερος, προκειμένου να δοθεί στις ομάδες περισσότερος χρόνος για να μεταφερθούν από το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, όπου θα βρίσκονται το αμέσως προηγούμενο τριήμερο, μιας και η απόσταση που χωρίζει τις δύο περιοχές είναι της τάξης των 2.400 χιλιομέτρων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πόσα εκατομμύρια αξίζει σήμερα η Supercar Blondie;

cars

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός φόρος για εταιρικούς χρήστες

cars

Η επόμενη γενιά των Volvo θα διαθέτει την τεχνολογία LiDAR της Luminar

cars

Το Geely Hao Yue είναι η ναυαρχίδα του κινεζικού κολοσσού (video)

cars

Bottas… 2021 στη Mercedes!

cars

Video: Burn out από Ρώσο ημίθεο πάνω σε πλατφόρμα μεταφοράς

cars

Rolls Royce Apparition: H κορυφαία των κορυφαίων

cars

Volvo P1800 Cyan: Παντρεύοντας το παλαιό με το νέο

cars

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει η Ferrari;

cars