CARSNEWS
NEW MODELS

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Toyota GR Yaris; (video)

Με μία λιτή ανακοίνωση η Toyota ανακοίνωσε πως η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου «GR Yaris», όπως χαρακτηριστικά το αποκαλεί, θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Ιανουαρίου στο Makuhari Messe, στην Ιαπωνία. Με λίγα λόγια στο χώρο όπου θα διεξαχθεί η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Η Gazoo Racing έχει ήδη αποκαλύψει αρκετά teaser στοιχεία με τον προγραμματισμό της αποκάλυψης του αυτοκινήτου στο ράλι της Αυστραλίας να έχει αναβληθεί ελέω της μεγάλης φωτιάς. Επίσης, η Toyota δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάποιο τεχνικό χαρακτηριστικό, αλλά το λογότυπο GR-4 έχει ήδη προδώσει την ύπαρξη κίνησης στους τέσσερις τροχούς, όπως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Κάτι που φαίνεται και από την κεντρική φωτογραφία όπου το πιο hot Yaris σηκώνει σκόνη γύρω του. Η Toyota μπήκε στο WRC το 2017 και την επόμενη σεζόν σημείωσε πέντε νίκες. Φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα των οδηγών με τον Tanak, όταν το κατασκευαστών το πήρε η Hyundai.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το GR Yaris θα έχει κάτω από το καπό του έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 lt που θα εφοδιάζεται με σύστημα υπερτροφοδότησης για να αποδώσει κάπου στα 200 άλογα. Όσο για την μετάδοση, αυτή πιθανότατα θα την αναλαμβάνει ένα μηχανικό 6άρι κιβώτιο.

Related Articles

Η Πλατεία Ομονοίας και το «τερατόμορφον σχέδιον»

cars

Το αυτοκίνητο που θα θέλαμε όλοι έρχεται σε τιμή έκπληξη

cars

Volvo EX90: Το 7θέσιο ηλεκτρικό SUV που χαράζει νέους δρόμους στην ασφάλεια (photos)

cars

iMT: Μηχανικό κιβώτιο χωρίς συμπλέκτη από τη Hyundai!

cars

Ηλεκτροκίνηση με κόστος €0,33 ανά kWh για την Porsche Taycan

cars

Google: Ο Μεγάλος Αδερφός γνωρίζει ποιοι μένουν σπίτι

cars

Γιατί απέτυχε o M. Schumacher στη Mercedes;

cars

Από την Κίνα ο ηλεκτροκίνητος κλώνος της BMW X7, δεν κοστίζει ούτε τα μισά!

cars

Δοκιμάζουμε το CITROEN C3 1.2 PureTech Origins 110 PS

cars