CARSNEWS
NEW MODELS

Το Tesla Model 3 τα βάζει με Nissan GT-R και Chevrolet Camaro (Video)

Οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις της Tesla έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν αποτελούν έναν εύκολο αντίπαλο για τις παραδοσιακές δυνάμεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αρκετές φορές μάλιστα έχουν ανατρέψει τα προγνωστικά επιδεικνύοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις έναντι εκείνων που κινούνται με την αποκλειστική συμβολή ενός θερμικού κινητήρα.

Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κάποιος θέλησε να μετρήσει τις δυνατότητες ενός εργοστασιακού Tesla Model 3 τοποθετώντας απέναντι στο εμβληματικό Nissan GT-R.

Το μικρότερο σε ισχύ και πιο προσιτό Tesla αναμετρήθηκε στην κούρσα της μίας ανάσας με το ιαπωνικό sportscar χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση.

Δεν συνέβη το ίδιο ωστόσο όταν τη θέση του Nissan GT-R πήρε η Chevrolet Camaro ZL1, το οκτακύλινδρο muscle car των 660 ίππων το οποίο είδε το άσημο Tesla Model 3 να χάνεται στον ορίζοντα την ίδια στιγμή που το ίδιο προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στην άσφαλτο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένα ακόμη teaser για το Skoda Enyaq iV

cars

Skoda Octavia RS: Νέες εκδόσεις TSI και TDI

cars

Έτσι «αγόρασε» τη θέση του στη Williams ο Latifi

cars

Το πάντα για το νέο VW Tiguan. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020

cars

To νέο Seat Leon θα μπαίνει και στην πρίζα!

cars

«Έφυγε» ο Sir Stirling Moss… (videos)

cars

Στον κόσμο των Esports της Formula 1 και ο Sebastian Vettel!

cars

BMW Σειρά 7 πέφτει στα χέρια Ρώσων και μετατρέπεται σε τετρακίνητο θωρηκτό (Video)

cars

Πραγματικό θωρηκτό η G-Class της Mansory

cars