CARSNEWS
NEW MODELS

Έτσι θα μπορούσε να είναι ένα supercar από την Mazda

Όπως φαίνεται από τα σκίτσα που κυκλoφορούν τακτικά στο διαδίκτυο, η Mazda έχει μεγάλο ρεύμα μεταξύ των σχεδιαστών και των κάθε είδους χειριστών προγραμμάτων απεικόνισης αυτοκινήτων. Και πάντα το ζητούμενο θα είναι ένα supercar από την Ιαπωνική εταιρία, που όπως όλα δείχνουν αποτελεί διακαή πόθο των πολλών φίλων της σε όλο τον πλανήτη.

Το τελευταίο “χτύπημα” είναι οι εικόνες που βλέπουμε από τον Joseph Robinson ο οποίος πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα από όλους τους υπόλοιπους μέχρι σήμερα. Και αυτό γιατί το δικό του σχέδιο προβλέπει ότι το supercar της Mazda θα έχει την μηχανή στο κέντρο, κάτι που μέχρι τώρα μόνο στο Honda NSX έχουμε δει από την Ιαπωνία.

Το σχέδιο όπως βλέπουμε από τις εικόνες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και άκρως ελκυστικό, θυμίζοντας αρκετά και ιταλικό supercar (ίσως λίγο Lamborghini).

Παρ’ όλα αυτά διατηρεί την αύρα της Mazda και όλο το ιστορικό υπόβαθρο της εταιρίας, δείχνοντας ότι αν όντως οι Ιάπωνες προχωρήσουν προς την κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου, σίγουρα έχουν πολλές σχεδιαστικές δυνατότητες ανοιχτές μπροστά τους. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στα σκαριά η V8 έκδοση του Ford Ranger Raptor

cars

Το Tesla Model S και ως νεκροφόρα για τους… αμετανόητους οικολόγους!

cars

Στη Βαλένθια ο Λευτέρης Αυγενάκης για συζητήσεις με το MotoGP!

cars

Η συντήρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου στην εποχή της καραντίνας

cars

Απίστευτο αλλά η Lamborghini έχει κατασκευάσει 10.000 Aventador

cars

Το Toyota Aygo συνεχίζει ως ηλεκτροκίνητο

cars

Αναγνωρίζετε αυτό το βελτιωμένο Toyota;

cars

Αυτή η replica της Porsche 550 Spyder έχει θέση μόνο για τον οδηγό

cars

Το Dacia Sentry είναι η Porsche Taycan του «φτωχού»

cars