CARSNEWS
NEW MODELS

Ανακαλύπτοντας το επαναστατικό Hyundai Vision T Concept

Μια διαφορετική… ξενάγηση σε ένα φουτουριστικό πρωτότυπο το οποίο σκιαγραφεί το σχεδιαστικό μονοπάτι που πρόκειται να ακολουθήσουν όλα τα μελλοντικά  SUV της Hyundai μάς προσφέρει ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της κορεατικής φίρμας, SangYup Lee.

 Ο λόγος για το Vision T Concept, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Με ξεναγό, λοιπόν, τον άνθρωπο που εργάστηκε για τη δημιουργία του, το  Vision T Concept ξεδιπλώνει τις σχεδιαστικές του αρετές αποκαλύπτοντας εντυπωσιακά στοιχεία από τα μελλοντικά μοντέλα της Hyundai.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν το συγκεκριμένο πρωτότυπο με την επόμενη γενιά του Hyundai Tucson, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εκδοχή του αυτοκινήτου.

Η ταύτιση των εξωτερικών διαστάσεων, όπως άλλωστε και του χαρακτήρα, συντείνει στο συμπέρασμα ότι το Vision T Concept θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί το νέο μικρομεσαίο SUV των Κορεατών.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι ιδιοκτήτες της Range Rover φέρνουν το αυτοκίνητο των 10.000 ευρώ

cars

Polygon: Το υπερσύγχρονο κέντρο δοκιμών πρόσκρουσης της Skoda (photos-video)

cars

Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;

cars

Λόγω COVID-19: Εκτός βρετανικού γκραν πρι ο Sergio Perez!

cars

To Ηummer επιστρέφει με 1.000 άλογα και… ηλεκτρικό!

cars

Οριστικό το τέλος του Fiat Punto;

cars

Έλεγχος στη Mitsubishi για χρήση παράνομης συσκευής στα diesel

cars

H Porsche αποκάλυψε το Vision 357 Speedster

cars

Τι κάνει αυτή την Ferrari Enzo τόσο μοναδική;

cars