CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το νέο παιχνίδι του Ken Block!

Κάθε φορά που ο Ken Block αποφασίζει να προσθέσει στην συλλογή του ένα νέο αυτοκίνητο καθόμαστε μπροστά στις οθόνες του υπολογιστή ή του κινητού ή του tablet μας για να δούμε τι θα είναι αυτό. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί τα αυτοκίνητα που δημιουργούνται γι’ αυτόν έχουν κάτι το ξεχωριστό. Από το Hoonitruck με τον αναβαθμισμένο EcoBoost V6 των 900 ίππων, στο Hoonicorn με τον twin-turbo V8 των 1.400 ίππων, ότι χρησιμοποιεί ο Block στα “Gymkhana” video του είναι κάτι το ιδιαίτερο – κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Όπως δεν έχουμε ξαναδεί μία Fox-body Mustang έτσι όπως μας την παρουσιάζει ο αμερικανός showman-οδηγός αγώνων. Αυτό είναι το Hoonifox λοιπόν, μία δημιουργία του Ash Thorp που έχει δουλέψει στον κινηματογράφο και μεταξύ άλλων έχει σχεδιάσει το νέο Batmobile για την επερχόμενη ταινία “The Batman” που θα δούμε στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021. Με μία πρώτη ματιά, το Hoonifox είναι ένα αυτοκίνητο που μοιάζει σαν να θέλει να σε σκοτώσει. Επιθετικό, αγριεμένο, γεμάτο τσαμπουκά με τα φαρδιά φτερά του, κάθεται χαμηλά, κοντά στο έδαφος και προβάλει την γιγαντιαία εισαγωγή αέρα στο καπό, τις απολήξεις της εξάτμισης που βγαίνουν στο πλάι και την τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος.

Το περίεργο είναι όμως ότι ο Ken Block δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι κινητήρα θα χρησιμοποιήσει για το συγκεκριμένο κτήνος. Υπάρχουν πάντοτε οι γνωστές και δοκιμασμένες επιλογές κινητήρων εσωτερικής καύσης που ανέφερα και λίγο πιο πάνω αλλά υπάρχει και μία ακόμα εναλλακτική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο της Mustang Mach-E. Οι σχέσεις του Block με την Ford ενδεχομένως να του επιτρέπουν την υλοποίηση αυτής της ιδέας και σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον ακόμα και παρά το γεγονός ότι θα έχανε λίγο από το… ηχητικό δράμα!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έρχεται Toyota Supra GRMN με 400 ίππους;

cars

Χρήστος Δάντης: Στην Eurovision ήταν υπερόπλο η Έλενα Παπαρίζου, όπως υπερόπλο είναι και η Μαρίνα Σάττι

cars

DYMOTO 200. Oλοκαίνουρια πρόταση

cars

Δεκάδες δημοσιογράφοι διαδήλωσαν με αφορμή τη δολοφονία συναδέλφου τους στο Μεξικό

Bury

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato – Μοναδική και εντυπωσιακή!

cars

Alfa Romeo Giulia &Stelvio MY2020. Aναβαθμισμένες

cars

Αυτό είναι το ταχύτερο πέρασμα στην ιστορία των Top Fuel: 0-544 km/h σε 3,659 sec!

cars

Jeep Magneto Concept. Επίδειξη ηλεκτρικής ισχύος εκτός δρόμου!

cars

Στην άκρη της.. Χαλκιδικής με Skoda Kamiq. No mans land!

cars