CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό είναι το πρώτο… χορταστικό trailer του Fast and Furious 9 (Video)

Το Fast And Furious 9 είναι έτοιμο και η προβολή του θα ξεκινήσει στην Αμερική στις 22 Μαίου. Χθες έγιναν οι τυπικές για το Χολιγουντ παρουσιάσεις στον Τύπο, απ’ όπου προέκυψε και το πρώτο μεγάλο trailer της ταινίας.

Μέσα από αυτό βλέπουμε ότι συνεχίζεται η τροπή που έχει πάρει η saga των FF, όντας πλέον ταινίες δράσης, πολλές φορές εξωφρενικής, και με λιγότερη παρουσία των αυτοκινήτων. Στο trailer βλέπουμε μόνο μία Pontiac Fiero ως αξιοσημείωτο γεγονός, η οποία έχει στην οροφή της μία ρουκέτα.

Στο F9 όπως είναι η κωδική του ονομασία πρωταγωνιστεί και πάλι ο Vin Diesel ενώ υπάρχουν ονόματα από το παρελθόν συν νέες προσθήκες. Όπως βλέπουμε από το video το story αφορά την κόντρα του Toretto με τον αδελφό του, και τα γυρίσματα έχουν μερικές πολύ εντυπωσιακές σκηνές, οι περισσότερες βέβαια φτιαγμένες με CGI.

Oι δύο σταρ της προηγούμενης ταινίας -που μάλλον κατάφερε να ξεχωρίσει στη νέα γενιά των FF- Dwayne Johnson και Jason Statham δεν εμφανίζονται εδώ. Ενώ σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα που ξεχωρίζουμε από τα γυρίσματα που έγιναν κατά κύριο λόγο στην Τυφλίδα της Γεωργίας, βλέπουμε ένα ζευγάρι -τουλάχιστον- Τoyota A90 Supra, ένα Dodge Charger του 1970 και κάμποσα ακόμα τα οποία καταστρέφονται σε μερικές πολύ εντυπωσιακές σκηνές.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Mazda RX-9 σχεδιασμένο από τη… ΜcLaren!

cars

Επιδόσεις supercar για την Bentley Bentayga Speed

cars

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Porsche Cayenne Coupe GTS

cars

Η Toyota ετοιμάζει το GR Hilux που θα “πηγαίνει” παντού!

cars

GP Μ. Βρετανίας 2020: Νίκη-θρίλερ για Hamilton

cars

H Tesla αναζητά νέο “σπίτι” για το Cybertruck

cars

Βάζει φωτιά το Toyota GR Yaris των 261 ίππων!

cars

Turbo, η αρχή λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει

cars

To σπάνιο Toyota 2000GT κυνηγά ένα νέο ρεκόρ

cars