CARSNEWS
F1 & RACES

Στα χέρια της αστυνομίας ο Max Verstappen -Το μεγάλο λάθος που έκανε και μπορεί να του κοστίσει ακριβά

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πιλότος της Red Bull, ο οποίος υπέπεσε σε σοβαρή οδική παράβαση.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ακόμα οι οδηγοί της Formula 1 οι οποίοι γεμίζουν μπαταρίες ενόψει του Γκραν Πρι της Ολλανδίας που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η καλοκαιρινή ανάπαυλα και η απουσία αγωνιστικής δράσης, ωστόσο, φαίνεται πως δεν… αντέχονται από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Max Verstappen, ο οποίος αποφάσισε να ικανοποιήσει την αγάπη του για την ταχύτητα, κινούμενος στους δρόμους του Μονακό.

Βρισκόμενος πίσω από το τιμόνι του πανάκριβου αυτοκινήτου του, μιας Aston Martin Valkyrie, η αξία της οποίας ανέρχεται σε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ο οδηγός της Red Bull βύθισε το πόδι του στο γκάζι, μη σεβόμενος τα όρια ταχύτητας.

-

Ειδικότερα, σε βίντεο που τράβηξε ο ξάδερφος της καλλονής συντρόφου του, Kelly Piquet, βλέπουμε τον Max Verstappen να οδηγεί το πανίσχυρο hypercar του, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ανέπτυξε ταχύτητα 120 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το όριο ταχύτητας περιοριζόταν στα 90 χλμ./ώρα.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, και δυστυχώς για τον 25χρονο υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών αρχών, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τα οποία ωστόσο προσώρας δεν επιβεβαιώνονται.

Τα δημοσιεύματα έχουν ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τους φίλους της F1 να ξεσαλώνουν στο Twitter, προβαίνοντας σε χιουμοριστικές αναρτήσεις, πολλές από τις οποίες ανέφεραν ότι ο Verstappen θα είναι ο πρώτος οδηγός στην ιστορία του αθλήματος που θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος πίσω από τα… κάγκελα της φυλακής.

-

Φυσικά, το ενδεχόμενο φυλάκισης του Vestappen είναι ιδιαίτερα τραβηγμένο, μιας και σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας κατά 30 χλμ. επισύρει χρηματικό πρόστιμο.

Τα τερτίπια του πίσω από το τιμόνι της Aston Martin Valkyrie σίγουρα αποτελούν λόγο ανησυχίας για τον δύο φορές πρωταθλητή της F1, ο οποίος προσπαθεί να συγκεντρωθεί πλήρως στο GP της Ολλανδίας.

-

Διαβάστε επίσης:

Related Articles

Πρεμιέρα για την FW43B και τη νέα ταυτότητα της Williams (video)

cars

Ο Ματία Μπινότο σε νέες περιπέτειες – Η νέα καριέρα μετά τη Ferrari

cars

Russell on his Mercedes belief and being pushed by Hamilton

cars

Προγνωστικά Formula 1 (08/10/23): Grand Prix Κατάρ

cars

GP ΗΠΑ: Στην Pole Position o Bottas!

cars

Domenicali: Μεγαλύτερος ο αντίκτυπος της F1 στο Vegas από ότι του Super Bowl!

cars

Honda factory return adds an intriguing fresh twist to Formula 1

cars

Ξεκίνησε η δράση στις δοκιμές του Μπαχρέιν (vid)

cars

Formula 1 – GP Ολλανδίας Preview: Η δράση επιστρέφει με το Ζάντβοορτ

cars