CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 14 Σεπτεμβρίου το άκρως εντυπωσιακό, νέο Hyundai Tucson.

Ότι η Hyundai είναι μία εταιρία που δεν φοβάται να εκφραστεί δημιουργικά με τον σχεδιασμό των μοντέλων της πρέπει να έχει γίνει σαφές μέχρι σήμερα. Αν το Sonata δεν έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της κορεατικής φίρμας, ήρθε το Elantra για να τις επιβεβαιώσει ενώ και στην Ευρώπη, το i20 (παρότι εμφανώς πιο συντηρητικό από τις αμερικανικές προτάσεις) δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί στο μέλλον. Τώρα, έρχεται το ολοκαίνουριο Tucson για να ταράξει τα νερά και στην κατηγορία των SUVs.

Η νέα γενιά του κορεατικού SUV θα παρουσιαστεί επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου αλλά σήμερα, έχουμε στη διάθεση μας τις πρώτες “teaser” φωτογραφίες που μας προετοιμάζουν για ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Στο εμπρός μέρος, ξεχωρίζει η high-tech γρίλια με τα τραπεζοειδή στοιχεία που στις άκρες λειτουργούν και ως φώτα ημέρας. Τα φωτιστικά σώματα εντοπίζονται λίγο πιο χαμηλά ενώ πίσω, την παράσταση κλέβει το ενιαίο LED που διατρέχει ολόκληρο το πλάτος του οχήματος με τα φανάρια να ενσωματώνονται σε αυτό ακριβώς από κάτω. Σε γενικές γραμμές, το νέο Tucson αποπνέει μία δυναμικότητα και μία επιθετικότητα ενώ το πακέτο ολοκληρώνουν οι ασύμμετρες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών.

Στην καμπίνα δε, παρατηρούμε το χαρακτηριστικό, τετράκτινο τιμόνι μπροστά από έναν αμιγώς ψηφιακό πίνακα οργάνων με τρισδιάστατα γραφικά ενώ λίγο πιο δίπλα, υπάρχει μία οθόνη 10,25 ιντσών, τοποθετημένη υπό γωνία σε ένα πανέμορφο πάνελ που φαίνεται πως αφήνει κενό χώρο για μικροαντικείμενα από πίσω του. Οι γραμμές φαίνεται να ρέουν η μία στην άλλη με καλαίσθητο τρόπο τόσο στο ταμπλό όσο και στο κεντρικό τούνελ της μετάδοσης που φιλοξενεί και τον ηλεκτρονικό επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου. Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για τα μηχανικά του νέου Hyundai Tucson αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το παιχνίδι των πρώτων εντυπώσεων έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα για την εταιρία…

The post Στις 14 Σεπτεμβρίου το άκρως εντυπωσιακό, νέο Hyundai Tucson. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εντός εξαμήνου το νέο Toyota Land Cruiser.

cars

Ο Πρόεδρος της Toyota προειδοποιεί για την στροφή στην ηλεκτροκίνηση.

cars

Η AMG πουλά τεχνολογία και παίρνει μεγαλύτερο μερίδιο στην Aston Martin.

cars

Έκλεισε μισό αιώνα η θρυλική Mercedes-Benz R107 SL.

cars

Cadillac Lyric. Ένα ηλεκτρικό με περίσσεια στιλ και πολυτέλειας.

cars

Με 500 ίππους η Ford Mustang Dark Horse!

cars

Η Porsche αυξάνει το μερίδιο της στη Rimac στο 24%.

cars

Sym HD300 ABS/TCS. Αναβαθισμένο

cars

Askoll. Με νέο site για καλύτερη ενημέρωση

cars