CARSNEWS
MOTONEWS

Το BMW Group συνεχίζει με 600 προσλήψεις στο ψηφιοποιημένο εργοστάσιο του Ρέγκενσμπουργκ

BMW GROUP

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ

BMW Group Plant Regensburg
BMW Group Plant Regensburg RAINER HAECKL

Επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για την εξασφάλιση του μέλλοντος της σημαντικής μονάδας του BMW Group σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα αλλά και προετοιμασία για την παραγωγή της Neue Klasse από το δεύτερο μισό της δεκαετίας.

Το υψηλό επίπεδο παραγωγής αντικατοπτρίζεται τόσο στην αύξηση του αριθμού της ημερήσιας παραγωγής (μετά και την προσθήκη της νυχτερινής βάρδιας στη λειτουργία του εργοστασίου), όσο και στην εξέλιξη του αριθμού των εργαζομένων. «Έχουμε ήδη προσλάβει πάνω από 500 νέα άτομα το 2023. Για το 2024, σχεδιάζουμε να προσλάβουμε άλλα 600 για την παραγωγή μας», εξηγεί ο Διευθυντής του εργοστασίου του BMW Group.

BMW Group Plant Regensburg
BMW Group Plant Regensburg RAINER HAECKL

Η μονάδα επιδιώκει να προσλάβει εργαζόμενους σε τομείς στους οποίους εντοπίζονται ελλείψεις, όπως η συντήρηση και τα ηλεκτρονικά. Το εργοστάσιο του BMW Group στο Ρέγκενσμπουργκ θα προσλάβει επίσης το καλοκαίρι 120 νέους μαθητευόμενους. Το βασικό προσωπικό του BMW Group στις εγκαταστάσεις του Ρέγκενσμπουργκ και του Βάκερσντορφ στην ανατολική Βαυαρία ανέρχεται σήμερα σε περίπου 9.250 εργαζόμενους.

BMW Group Plant Regensburg
BMW Group Plant Regensburg BMW

Μέχρι το τέλος του 2024, συνολικά περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ θα διοχετευθούν με τη μορφή επενδύσεων στα εργοστάσια του Ρέγκενσμπουργκ και του Βάκερσντορφ. Παράλληλα με την κατασκευή των σημερινών μοντέλων, το εργοστάσιο του Ρέγκενσμπουργκ προετοιμάζεται για την παραγωγή της επόμενης γενιάς μοντέλων, η οποία θα επιταχυνθεί στο δεύτερο μισό της δεκαετίας.

BMW Group Plant Regensburg
BMW Group Plant Regensburg HERBERT STOLZ

Τα εργοστάσια του BMW Group στο Ρέγκενσμπουργκ και το Βάκερσντορφ επενδύουν επίσης στην εξοικονόμηση πόρων. Οι πρωτοβουλίες κυμαίνονται από τα logistics στον τομέα των μεταφορών έως τη βιοποικιλότητα και από τη διαχείριση των υδάτων έως τις νέες, αποδοτικές μεθόδους παραγωγής. Μες συγκεκριμένες μεθόδους, στα δύο εργοστάσια θα εξοικονομηθεί συνολικά 17 εκατομμύρια λίτρα νερού και περίπου 17.400 μεγαβατώρες ενέργειας ετησίως.

Related Articles

Στο ΠΓΝΑ μεταφέρεται ο τραυματίας του τροχαίου στο Διδυμότειχο

cars

Ducati Scrambler Full Throttle: μια μοτοσυκλέτα – αντίδοτο στη ρουτίνα

cars

Μια συναρπαστική δημιουργία 217 αλόγων από την Curtiss

cars

Η βενζίνη έχει ημερομηνία λήξης

cars

Αυτές είναι οι επιτυχίες και τα βραβεία που έλαβε η BMW Motorrad

cars

Βρήκε μια μοτοσυκλέτα σε αγγελία και κατέληξε να την πουλήσει 280.000 ευρώ

cars

Γυναίκες σε αγώνες μοτοσυκλέτας: Γράφοντας ιστορία κόντρα σε όλους και σε όλα!

cars

Νέες προσθήκες στην οικογένεια SuperSport της Ducati

cars

Τι κάνει το Ducati Hypermotard 698 Mono νέο σημείο αναφοράς στα Supermotards

cars