CARSNEWS
NEW MODELS

«Ναι» στη διετία, αλλά με σημαντική μείωση

Στο τραπέζι των συζητήσεων κάθονται και πάλι η Ferrari και ο Sebastian Vettel. Έπειτα από την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Γερμανός απέρριψε ασυζητητί την προσφορά μονοετούς συμβολαίου αντί σαφώς μειωμένων αποδοχών, οι δύο πλευρές δείχνουν και πάλι πρόθεση να μιλήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι πληρ4οφορίες τόσο από την Ιταλία όσο και από τη Γερμανία αναφέρουν πως αυτή τη φορά ο Mattia Binotto δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο διετούς επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που έθετε ως απαραίτητη προϋπόθεση η πλευρά του Vettel, καθώς δεν συζητούσε καν ενδεχόμενο μονοετούς συμβολαίου.

Όπως και να ‘χει, πάντως, το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου δεν θα έχει καμίαν σχέση με τις τρέχουσες αποδοχές του Vettel. Η Ferrari είναι αποφασισμένη να κατεβάσει πολύ το μπάτζετ της για τους πιλότους και μια προσφορά της τάξης των 12-15 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως φαντάζει ως η ανώτατη από πλευράς «σκουντερία».

Άλλωστε εάν δεν προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Γερμανό, η Ferrari είναι πανέτοιμη να κοιτάξει προς την πλευρά είτε του Daniel Ricciardo, είτε του Carlos Sainz, οι αποδοχές των οποίων είναι σαφώς μικρότερες σε σχέση με αυτές του Vettel.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Καναδός «επένδυσε» 140.000 δολάρια σε ένα VW Golf GTI του 1983

cars

Ο αερόψυκτος boxer της Porsche 911 (993) σε ρόλο μηχανής εσπρέσο!

cars

H Pirelli ανακοίνωσε τις διαθέσιμες γόμες για τη Monza

cars

H Almotive, που συνεργάζεται με την PSA, είναι ιδιαίτερα ισχυρή στην αυτόνομη οδήγηση

cars

Οδηγός «φόρτωσε» με 400.000 km ένα Honda Civic του 2022

cars

Πότε κλείνει η Περιμετρική Πατρών για εργασίες αποκατάστασης στη γέφυρα Β601

cars

Όλες οι Virtual πρεμιέρες της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης με ένα κλικ! (LIVE)

cars

Ρεκόρ ταχύτητας για την Aston Martin Bulldog

cars

Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό του Citroen 2CV των 138.000 ευρώ;

cars