CARSNEWS
F1 & RACES

Alpine: Ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση του τεχνικού της τμήματος

Ο τεχνικός διευθυντής και ο επικεφαλής αεροδυναμικής της ομάδας είχαν καταθέσει τις παραιτήσεις τους μετά την ολοκλήρωση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν. Αιτία υπήρξε η κάκιστη εμφάνιση της A524 σε αυτές.

Η εικόνα του γαλλικού μονοθέσιου δεν άλλαξε, φυσικά, ούτε στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν. Οι Οκόν και Γκασλί ξεκίνησαν από τις δύο τελευταίες θέσεις τον αγώνα, περνώντας πλήρως απαρατήρητοι σε όλη τη διάρκειά του. Η A524 είναι ίσως το χειρότερο μονοθέσιο στο grid αυτήν τη στιγμή όντας υπέρβαρο και με ελλιπή ισχύ από την γαλλική PU.

Έτσι η Alpine ανακοίνωσε χθες την πλήρη αναδιάρθρωση του τεχνικού της επιτελείου. Εφεξής θα υπάρχουν τρεις τεχνικοί διευθυντής. Ο Κίραν Πίλμπιμ (πρώην μηχανικός αγώνα του Γουέμπερ στην Red Bull) αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής επιδόσεων. Τεχνικός διευθυντής αεροδυναμικής θα είναι ο Ντέιβιντ Γουίτερ, ενώ τεχνικός διευθυντής μηχανολογίας θα είναι ο Τζο Μπρουνέλ.

Και οι τρεις θα αναφέρονται στον επικεφαλής, Μπρούνο Φαμίν. Σε ότι αφορά το τμήμα των PU στο Βιρί-Σατιγιόν, ο Ερίκ Μεϊνιάν παραμένει επικεφαλής. Οι Τζον Γουντς και Όντρεϊ Βαστρού θα είναι οι COOs σε Ένστοουν και Βιρί αντίστοιχα.

Related Articles

Ferrari: Γιατί θα χάσει χορηγίες στην F1;

cars

A new F1 format and Aston Martin future revealed

cars

F1 GP Βελγίου: Μπροστά και στο FP2 οι Ferrari

cars

Το μεγάλος λάθος του Michael Schumacher

cars

F1 GP Ουγγαρίας: Προεπισκόπηση

cars

F1 – Aυτό είναι το νέο όνομα της Sauber

cars

Formula1: Στο Ναό της Ταχύτητας της ερχόμενη Κυριακή

cars

Hamilton: «Βάζω την ομάδα πάνω από τον εαυτό μου»

cars

Πόσα λεφτά βγάζουν από το Instagram οι σύντροφοι των οδηγών της F1;

cars