CARSNEWS
AUTONEWS

Βάλτερι Μπότας: Βούτηξε γυμνός σε λίμνη στη Φινλανδία – «Καλό καλοκαίρι σε όλους»

Η Formula 1 επιστρέφει στη δράση την επόμενη εβδομάδα με το Grand Prix της Αυστρίας στη Red Bull Ring, οπότε οι οδηγοί προσπαθούν να χαλαρώσουν στο χρόνο που έχουν διαθέσιμο. Ο Βάλτερι Μπότας, για παράδειγμα, επέλεξε να βουτήξει γυμνός στα νερά λίμνης της Φινλανδίας.

«Καλό καλοκαίρι», ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους με ανάρτησή του στο Twitter, όπου έκανε γνωστό πως τη φωτογραφία τράβηξε η σύντροφός του Τίφανι Κρόμγουελ. Το στιγμιότυπο γρήγορα έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις από άλλους οδηγούς, αλλά και ομάδες της Formula 1. Άλλωστε, ο Μπότας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς πιλότους του «μεγάλου τσίρκου» και από τις… cult φιγούρες του ιδίως αυτή τη σεζόν που άφησε τη χαίτη και το μουστάκι.

Ο πιλότος της Alfa Romeo, είναι γνωστό πως του αρέσει να κάνει μπάνιο γυμνός κι όχι μόνο… καλοκαιριάτικα, αλλά και στο καταχείμωνο της Φινλανδίας, κάτι που θα μείνει στην… ιστορία του Netflix και του πετυχημένου ντοκιμαντέρ Drive to Survive και την σκηνή όπου ήταν γυμνός στη σάουνα, σε μια περίοδο που «ζύγιζε» το μέλλον του στην πρώην ομάδα του Mercedes.

Ο Βάλτερι Μπότας θα πάει στο Grand Prix της Αυστρίας… ανεβασμένος μιας και στον προηγούμενο αγώνα στο Grand Prix του Καναδά τερμάτισε στην πρώτη 10άδα και υποστήριξε πως η ομάδα του η Alfa Romeo είναι έτοιμη να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

TAGS

Related Articles

Ένα supercar με έμπνευση από το Terminator

cars

Ξεκίνησε το teasing του Volkswagen T7.

cars

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η Eurobank στηρίζουν στα πρώτα τους βήματα τα νεογέννητα της Μυτιλήνης και της Δυτικής Λέσβου

cars

Peugeot: Ναι στο ηλεκτρικό 308, μάλλον όχι στο καυτό 308 PSE.

cars

Στον τελικό της Ευρώπης η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού – Νίκησαν 3-1 στα πέναλτι τη Ναντ

Bury

6 ανοιξιάτικες τσάντες που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε

cars

Νέο Audi Q2. Ώρα για ανανέωση

cars

«Καμπανάκι» από τη Γερμανία για τις συνέπειες από την κυβερνοεπίθεση του 2023 που φέρεται να ενορχηστρώθηκε από τη Ρωσία

cars

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής σχεδιασμού των Hyundai, Kia και Genesis.

cars