CARSNEWS
NEW MODELS

«Διασυρμός» για τον Sebastian Vettel! (video)

Δεν έχει περάσει παρά μία εβδομάδα από τότε που ο Sebastian Vettel απέκτησε τον δικό του προσομοιωτή οδήγησης για το σπίτι του στην Ελβετία. Τότε, μάλιστα, ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωνε πως το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν το αγόρασε για να συμμετέχει σε αγώνες, αλλά για να περνά χαλαρές στιγμές στο σπίτι.

Προφανώς, όμως, ο… πειρασμός ήταν μεγάλος, καθώς ο Vettel τελικά συμμετείχε το Σαββατοκύριακο στον αγώνα «Legends Trophy», ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος All Stars που διοργανώνεται διαδικτυακά με τη συμμετοχή σπουδαίων οδηγών από πολλές κατηγορίες Motorsport.

Ο Vettel, λοιπόν, συμμετείχε στην κατηγορία «Legends», στην οποία όλοι οι οδηγοί χρησιμοποίησαν την ιστορική Brabham BT44B. Αντίπαλοί του ήταν μεγάλοι «αστέρες» του παρελθόντος από τη Formula 1, όπως ο Jenson Button, o Juan Pablo Montoya, o Tonio Liuzzi, αλλά και από άλλα Πρωταθλήματα όπως ο Petter Solberg, o Helio Castroneves, o Andy Priaulx και ο Dario Franchitti.

Δυστυχώς, πάντως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για το πιλότο της Ferrari< καθώς τερμάτισε 15ος στον πρώτο αγώνα και 12ος στον δεύτερο. Αμφότεροι οι αγώνες διεξήχθησαν στην εικονική πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κορωνοϊός: Η Tesla μειώνει κατά 75% το προσωπικό στη Νεβάδα

cars

Μείωση πωλήσεων κατά 2% προβλέπει ο «ACEA» το 2020

cars

Mια Toyota Supra έτοιμη για το WRC

cars

Η Lexus ετοιμάζεται για το πρώτο της μικρό SUV;

cars

Tαξιδεύουμε στην Άνδρο με το ξεχωριστό Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 PS EAT6

cars

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος από τη Suzuki

cars

Το τερμάτισε: Στέλεχος της Red Bull θέλει οι πιλότοι της ομάδας του να κολλήσουν Κορωνοϊό!

cars

Κορωνοϊός και Αυτοκίνητο: 5 συν 1 συμβουλές για να αποφύγουμε τον κίνδυνο!

cars

Νέος ισχυρότερος κινητήρας για τα Skoda Kamiq και Scala

cars