CARSNEWS
AUTONEWS

Η Bugatti θα φέρει την Chiron R στην Γενεύη;

Πριν από λίγο καιρό, η Bugatti έκανε μία αινιγματική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία δημοσίευση που έλεγε πως το 2020 θα είναι η χρονιά της Bugatti και συνοδευόταν από μία φωτογραφία μίας καλυμμένης Chiron. Σε εκείνο το σημείο, κανείς εκτός της γαλλικής εταιρίας δεν ήξερε τι εννοούσε αλλά κάτι παραπάνω από έναν μήνα μετά και σχεδόν έναν μήνα πριν την έκθεση της Γενεύης, άρχισαν να κυκλοφορούν ορισμένες ενδιαφέρουσες φήμες.

Αυτές οι φήμες, κάνουν λόγο για μία ακόμα έκδοση της Chiron. Η Bugatti έχει ακόμα αρκετές Chiron να πουλήσει πριν ολοκληρωθεί η παραγωγής του μοντέλου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να ανακαλύψει κανείς ότι οι ειδικές εκδόσεις προσελκύουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από το “βασικό” μοντέλο. Έτσι, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Bugatti ετοιμάζει μία νέα έκδοση της Chiron: πιο συγκεκριμένα, ετοιμάζει την “R” έκδοση της! Παρότι έχουμε συνηθίσει το συγκεκριμένο γράμμα να υποδηλώνει την κορυφαία εκδοχή ενός μοντέλου, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Chiron R θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην “απλή” Chiron Sport και την τρομερή Super Sport 300 αλλά χωρίς να υπάρχουν πολλές επιπλέον πληροφορίες.

Ορισμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν μία Chiron με μία γιγαντιαία, σταθερή αεροτομή αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία διαφοροποίησης, ούτε αν η Chiron R θα εξοπλιστεί με τον αναβαθμισμένο quad-turbo W16 των 1.600 ίππων. Η αεροτομή και το “R” στο όνομα της μάλλον υπονοούν ότι η εν λόγω Chiron θα εστιάζει στην οδική συμπεριφορά και όχι στην απόλυτη ταχύτητα ως μία “bigger & better” Chiron Sport, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την έκθεση της Γενεύης για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί τότε λέγεται πως θα αποκαλυφθεί στον κόσμο το νέο… πακέτο της Bugatti για την Chiron.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι γεννήθηκε το εμβληματικό άλογο της Ferrari

cars

Σαν σήμερα 20 Απριλίου: Ξεκινά η ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής το 2015

cars

Κυκλοφορούν ξανά ψίθυροι για την αναβίωση του Honda S2000.

cars

Αυτό το Mini Convertible θα είναι και το τελευταίο;

cars

Nέα Skoda Octavia. Βελτιωμένη παντού

cars

Ποια ασφάλεια αυτοκινήτου σε συμφέρει περισσότερο και γιατί

cars

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Είναι πολύ σέξι με την ποδιά του φαρμακοποιού

cars

Η νέα Rolls-Royce είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο με 31 εκατ. δολάρια – Είναι εμπνευσμένη από γιοτ

cars

Ο N. Hulkenberg επιστρέφει στην F1 με την Haas.

cars