CARSNEWS
NEW MODELS

Η Mercedes GLC θα μεγαλώσει αισθητά στην επόμενη γενιά της

Η GLC είναι το πιο επιτυχημένο SUV της Mercedes και το πρώτο που έχει μπει σε τροχιά αντικατάστασης για το άμεσο μέλλον. Κι αυτό γιατί η επόμενη γενιά του αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη του 2021, το αργότερο στις αρχές του 2022. Και μιας και το χρονικό διάστηκε που μεσολαβεί μέχρι τότε δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο έχουν ήδη αρχίσει οι δοκιμές στο δρόμο των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της νέας γενιάς.

Από τις κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν οι ειδικοί του kolesa.ru έκαναν για άλλη μια φορά πολύ καλή δουλειά και παρουσίασαν τις rendering απεικονίσεις που βλέπετε. Oι οποίες δείχνουν μια πιο στρογγυλεμένη και μεγαλύτερη GLC, η οποία πολύ πιθανόν να έχει και επταθέσια εκδοχή. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως θέσεις για εφτά έχει η λίγο μικρότερη και αισθητά φτηνότερη GLB.

Στο εσωτερικό αναμένεται να ακολουθηθεί η λογική της νέας C-Class, που με τη σειρά της θα είναι εμπνευσμένη από την S-Class. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει μια μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, ενώ θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα σημεία προκειμένου να τονίζεται ο off road χαρακτήρας.

Η γκάμα θα περιλαμβάνει φυσικά τόσο την κουπέ όσο και μια επιμηκυμένη έκδοση για την Κίνα, ενώ στην πορεία θα κάνει την εμφάνισή της και η πλήρως ηλεκτρική EQC. Πιθανότατα θα υπάρχουν και plug-in υβριδικές εκδόσεις με στόχο την μείωση του CO2.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τρομακτικό ατύχημα με BMW Σειρά 1 Coupe (Video)

cars

Ντριφτάροντας με επτά κινητήρες και τους 1.400 ίππους της ηλεκτροκίνητης Ford Mustang Mach-E (Video)

cars

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τον σπασμένο αγωγό στη Λ. Κηφισού

cars

Εντυπωσιακές συμμετοχές στον δεύτερο αγώνα Formula 1 E Sports της χρονιάς!

cars

Υπάρχει περίπτωση να δούμε μία Mustang με τέσσερις πόρτες;

cars

Πόσο κακό είναι να μην αλλάζουμε τα λιπαντικά στην ώρα τους;

cars

Η VW στήνει σημεία ελέγχου COVID-19 σε όλη την Γερμανία

cars

Aγόρασε Ferrari των 44 εκατ. δολαρίων αλλά… ξέχασε το κιβώτιο

cars

Ένα pickup με τα σήματα της Porsche θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο

cars