CARSNEWS
AUTONEWS

Παγιδευμένοι – Spoiler: Η ισχυρή έκρηξη είναι μόνο η αρχή – Ποιες ζωές και σχέσεις θα τιναχτούν στον αέρα;

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως:  Η Λίνα είναι αναστατωμένη, μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Άννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Άννα ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια. Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν.

Ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και τις απειλές που δέχεται εναντίον του, αναλαμβάνοντας την υπόθεση. Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1

Τρίτη 26 Μαρτίου – Επεισόδιο 45: Μετά την έκρηξη, ο Σταύρος κι ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αγγελική τρομοκρατείται. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εγκυμοσύνη της; Ο Γεράσιμος στο άκουσμα της είδησης της έκρηξης αδιαφορεί για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και το σκάει για να δει τον τραυματισμένο γιο του.

Ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο που πιστεύει πως θα κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με τη δολοφονία της Μαριάννας. Θα πετύχει το σχέδιό του αυτή τη φορά; Ή θα πέσει σε τοίχο από έναν νέο αντίπαλο που δεν υπολόγιζε;

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μιλούν με τη Χρύσα και σχεδιάζουν να παγιδέψουν τον Περικλή. Πόσο διατεθειμένη είναι, όμως, η Χρύσα να τους βοηθήσει;

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια:

Related Articles

Skoda Octavia Grand Coupe 1.5 TSi 150 PS. Με ισχυρή ταυτότητα

cars

Jeep Renegade 4xe & Compass 4xe. Διαθέσιμα και στη χώρα μας με σημαντικά πλεονεκτήματα

cars

Το Citroën Jumper και ë-Jumper στα 30 του μπαίνει στην ηλεκτρική εποχή

cars

Ριζικά διαφορετική η 8η γενιά του Opel Astra.

cars

Το Renault K-ZE έρχεται και στην Ευρώπη ως ένα προσιτό ηλεκτρικό!

cars

Jeep. Με μακρά και σημαντική ιστορία

cars

ID.4. Με έμφαση και στη σχεδίαση

cars

Νέο Toyota Yaris Cross. To καινούριο κροσσόβερ της Toyota

cars

Volkswagen. Νέα εξηλεκτρισμένη γραμμή παραγωγής στη Δρέσδη

cars