CARSNEWS
NEW MODELS

Τι νέο έχει η Bentley για την Bentayga;

Την χλιδή και την πολυτέλεια ουδείς απαρνήθηκε, πολλοί την ζηλεύουν και ελάχιστοι την απολαμβάνουν. Έτσι, για αυτούς τους ελάχιστους μια εταιρία όπως η Bentley πάντοτε θα έχει να δώσει το κάτι παραπάνω ικανοποιώντας ακόμη και την πιο τρελή custom απαίτηση ενός πελάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια ακραία επιθυμία, όπως το ταμπλό να έχει ξύλο από την αγαπημένη καρυδιά του συζύγου (ναι, έχει γίνει κα αυτό). Αλλά με κάτι πολύ απλό και σημαντικό για τους πίσω επιβάτες αφού λογικά πολλές Bentley δεν οδηγούνται από τους ίδιους τους κατόχους, αλλά από σοφέρ. Ειδικά στις business περιπτώσεις.

Έτσι, η Bentley θέλοντας να δώσει περισσότερο χώρο και ανεξαρτησία στην πίσω σειρά ανακοίνωσε την τοποθέτηση μόνο δύο καθισμάτων μετατρέποντας το εσωτερικό της Bentayga σε διάταξη 2 2. Ανάμεσα στα δύο καθίσματα υπάρχει μια φαρδιά κεντρική κονσόλα με όλα τα κομφόρ φιλοξενώντας από ένα μπουκάλι κρασιού ή σαμπάνιας μέχρι και υποδοχές USB και ένα «πεντάϊντσο» tablet για την ρύθμιση του φουλ τετραζωνικού κλιματισμού.

Εννοείται πως τα καθίσματα έχουν από θέρμανση μέχρι και μασάζ! Εδώ να πούμε πως πέρα από την στάνταρ πενταθέσια διάταξη και την εν λόγω 2 2 για τους πιο απαιτητικούς σε μεταφορές υπάρχει και η προαιρετική επταθέσια.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

WRC – Drive for Your Life (βίντεο)

cars

Κληρώνει για την επένδυση της VW στην Ελλάδα – Εκτός χάρτη η Θάσος

cars

Στην Ελλάδα το υβριδικό Fiat 500. Aπό 12.800 ευρώ

cars

Έρευνα: Η καραντίνα επηρεάζει και την οδήγηση

cars

ACEA: Μειωμένες κατά περίπου 25% οι ευρωπαϊκές πωλήσεις εφέτος

cars

Στη Βαλένθια ο Λευτέρης Αυγενάκης για συζητήσεις με το MotoGP!

cars

Πώς διαμορφώνεται η λιανική τιμή πώλησης ενός αυτοκινήτου

cars

Η Συμμαχία αντεπιτίθεται! Το μέλλον των Renault – Nissan – Mitsubishi

cars

Με 390 ίππους το κεντρομήχανο κτήνος της Hyundai

cars